Z

Zlatymuflon.cz

5 hodnocení

100 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Mariepřed 10 dny
Doporučuji obchod

Bleskové doručení. Ráno jsem objednala a druhý den odpoledne v Zásilkovně. Zatím beru chvíli ale vypadá to dobře. Hlavně obsažené látky.

Milena Pppppřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

Bolest se zmirnila ale nutne je uživat alespoň nějakou dobu. Celkově pohyblivost kloubu je mnohem lepši a necitim se tak omezena při pohybu i praci. Je to bez vedlejšich učinku.

Zatim jsem žádné nezaznamenala.

Registrovaný uživatelpřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

Tak jo! Upřímně sem tomu moc nevěřil. Oslovilo mě zajímavé složení a chtěl sem zkusit co to udělá. A musim říct že po 3 měsících se cítim fakt lépe.

Tony Blazekpřed 7 měsíci
Doporučuji obchod

Potřeboval sem něco na klouby a koupil Zlatýho Muflona. Musím říct že to fakt funguje. Po pár měsících užívání se moje bolesti a ztuhlost v kloubech dost zlepšily. Ty tablety se daj polykat dobře a nemám s nima žádny problém. A co je fajn že je to přírodní věc takže mi to přijde víc v pohodě. Určitě doporučuju všem co trpí problémy s klouby nebo se jim chtěj preventivně vyhnout.

Malinko vyšší cena.

Mirasovvpřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

jediná kloubní výživa, která obsahuje všechny látky, které jsem hledala v dostatečném množství. muflona beru spíše jako prevenci, protože se u mě začali objevovat příznaky problémů s koleny. Po chvíli užívání ale odezněly a zlepšila se i pohyblivost.

Doprava

Česká pošta

Výdejní místa

ZásilkovnaBalíkovna

Kontaktní údaje