Logo obchodu Florea.cz

Florea.cz

7341 hodnocení

95 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Adélapřed 4 lety
Doporučuji obchod

Velice milá a ochotná slečna operátorka, kytička je nádherná.

Heraldabaronpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Super vstřícnost, a ochotu semnou projednat mou objednávku slečna byla strašně milá a příjemná. Doporučím známým

Nic neni

Viktoriepřed 4 lety
Doporučuji obchod

Kytička krásná. Dlouho vydržela. Dodání včas kurýr moc příjemný. Určitě doporučím.

Veronikapřed 4 lety
Doporučuji obchod

Mohu jen doporučit! Slečna na telefonu byla velmi milá i přesto, že jsem potřebovala objednávku, co nejdříve doručit. Maximální spokojenost květiny byly nádherné a dlouho vydržely.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

hezké čerstvé květiny, kurýr milý, byla jsem moc spokojena

Mgr AB 14 16před 4 lety
Doporučuji obchod

Skvělé , milé jednání se slečnou na infolince. Příjemné vystupování. Děkuji

Jiří Karaspřed 4 lety
Doporučuji obchod

Skvělá komunikace...slečna na telefonu byla velice ochotná a příjemná. Květiny byly doručeny v bezchybném stavu a vydržely opravdu dlouho. Skvělá zkušenost. Vřele doporučuji.

Adam T.před 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Pokud chcete nekoho prekvapit kvetinou, tak RUCE PRYC od techto TOTALNICH amateru. Jen vam svou neschopnosti veskerou radost pokazi! Pozadavek na doruceni byl nejpozdeji okolo 16:00 hodiny - aby osobu zastihl jeste v praci. Sam kuryr psal SMS, ze to stihne driv, nez v 16:25! Je 17:25, kuryr na druhe strane Prahy a reakce zadna (mel mi volat). Navic dle mapy tenhle kuryr behem dne nekolikrat krouzil okolo teto adresy a presto nikomu nic nepredal... misto toho odjel na druhou stranu Prahy a vysr... se na doruceni, zavolani nebo sve sliby o kontaktu predem. Ten, kdo v tehle firme vytvari kuryrum trasy je pekne pako. V Mexiku se rika: “Nejezdi jako hvezda” - sem tam, tam a sem. Presne takto to zde vypada a kuryri pak nic nestihaji, kdyz maji behem jednoho dne projet 3x Prahu v tom hustem provozu cik-cak sem a tam a vubec to neberou postupne! Tuhle firmu amateru jsem si vybral poprve a naposled! NIKDY VIC!

VPpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Doprava

Na fotce opravdu kytice vypadá krásně!pokud zaplatím 2500,- za kytici tak opravdu očekávám kvalitu, nicméně realita je úplně jiná.1/3 květin povadlych a dovoz osobním autem bez chlazení.Pokud vezu kytici v kufru jen ve váze i když má auto klimatizaci,tak jak může kytice vypadat.Tady objednáno naposledy.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Dobra komunikace, rychle dodani

Kytice růží vypadala, jako koupena v Penny za 60 Kč, růží bylo o 15 vice a byla několikanásobně dražší. Musela jsem jít koupit nové růže do zahradnictví.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Důsledně varuji před tímto obchodem. Mohu hovořit ze dvou zkušeností. Při první dodávce spletli čas, spletli i počet květin, shodný s počtem let obdarovaného, tedy totální trapas. Reklamaci vyřešili slevou asi 300 KČ z kytice za 3500 KČ, ale ok. Po druhé dodali naprosto nekvalitní květiny a již při dodání sdělovali, že máme nafotit, když se nerozvinou a reklamovat. Již věděli, že nabízejí nekvalitu. Paní na telefonu neochotná, velmi arogantní s odpovědí, dělejte si co chcete, květiny měli dle fotografie málo vody. Navíc sdělila, že reklamace výhradně řeší po telefonu, že nekomunikují přes e-mail. Každý si asi domyslí proč. Aby to mohli popřít. Nicméně zákazník má nárok na odpověď v té formě v jaké poslal reklamaci samotnou. Měli cca 10 cm vody ve váze. Pokud bychom je ponořili více, pak by nám sdělili, že byly ponořené moc. Předem připravená strategie. Lákají na dobré ceny. Doporučuji se této firmě www.florea.cz vyhnout velkým obloukem. Jde opravdu o natolik nekvalitní službu, že hraničí s podvodným jednáním.

Registrovaný uživatelpřed 7 lety
Doporučuji obchod

krásná kytička, dlouho vydržela

olichka.popukpřed 6 minutami
Doporučuji obchod
milankriz84před 48 minutami
Doporučuji obchod
rolcova.petrapřed hodinou
Doporučuji obchod
vondrlenpřed 4 hodinami
Doporučuji obchod
santry.lukaspřed 7 hodinami
Nedoporučuji obchod
mariyavorokhtapřed 9 hodinami
Doporučuji obchod
Lipovský Pavel ktro.lipovskypřed 11 hodinami
Doporučuji obchod
mjakubapřed 12 hodinami
Doporučuji obchod

Platba

Online platby (PAYMUZO)Platba kartou (American Express, Euro Card, Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Bankovní převodHotověDobírka

Doprava

Vlastní přeprava

Kontaktní údaje

Kategorie