Logo obchodu Bezvasport.cz

Bezvasport.cz

1279 hodnocení

73 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Stmotopřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Objednala jsem si krásnou zimní vestu se zlatohnědou podšívkou přišla zelená.Kvalita ani barva neodpovídá inzerci.Takže jsem velmi zklamána.Zde už nenakoupim.

P.Wpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

.. příznivé ceny

Objednaná krásná naducaná khaki vesta se zlatohnědou podšívkou, přišla spíše slabší zelená vesta ( barva ani kvalita neodpovídá inzerci) s fotem na webu tak max 20% podobnost. Zde již nenakoupím

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlý nákup a odeslání Bezva ceny

Bohužel jsem nákupem velmi zklamaná a už nikdy více bych tu oblečení nekoupila. Značkové spodní prádlo odpovídá kvalitou věci prodávaných na tržnicích. Takže za mě velké zklamání

Helena Mikulovapřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Čekali jsme 14 dnů na zboží,neustále psali odklad -nastěstií nebyla předem zaplacena

Již nikdy více objednavat

Lucie Klapstovapřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Strasny uplne vse,zaplatit si expresni dodani pro me znamena co nejrychleji(asi to potrebuji)to ovsem znamena29 dni,predposledni den vam napisou vase zasilka neni komletni jelikoz nam dodavatel zbozi nedodal.Penize za nedodane zbozi budou poukazany na vas ucet do 3 pracovnich dni,tez se tak nestalo.NEDOPORUČUJI

Jana V.před 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Objednala jsem poprvé a zboží samotné bylo OK. podruhé už ale NE, nedopručuju

Naprosto otřesné jednání. Paní na lince mi normálně típla telefon, to jsem ještě nezažila a na další volání prostě NIKDO linku nezvedl. Šlo o to, že po zkušenosti s rychlým doruřčením prvního balíku jsem si u nich (evidentně chyba) objednala znovu něco,co jsem rychle potřebovala a připlatila si "Expresní odeslání" = ale balík nedošel. Paní mi dost zostra řekla, že to je MOJE chyba, že tohle expresní odeslání vlastně není expresní odeslání atd. a že si mám přečíst obchdoní podmínky (ano, všichni určitě detailně čtou megadlouhé obchodní podmínky na kžadém e-shopu. A přitom já se původně chtěla domluvit, jestli by mi to teba i za nějaký příplatek nemohli poslat hned 24 hodinovým kurýrem. Prostě jednala s emnou strašn+, což mě rozčílilo a pak dokonce típla teefon = naprosto otřesné.

Francovamariepřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Velikosti nesedí. Doba dodání dlouhá, už jsem ani nedoufala,že mi nějaké oblečení přijde. Oblečení vypadá jinak než na fotkách, trička a svetry průsvitné materiál strašný.

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

zboží neodpovídalo velikosti uvedené v tabulkách

Jarda25před 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání se zlepšila

Reklamace = zlodějina Nepřesné velikosti Žádný kamenný obchod Už nikdy víc

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

nic

Naprostá nespokojenost s tímto obchodem "bezvasport"! Obchod neřeší reklamaci, svaluje vinu na přepravce, ale je to jimi nasmlouvaný přepravce! Přepravce samozřejmě nic neřeší, protože jeho obchodní partner je prodejce, který si ho najal a ne zákazník. Objednal jsem si u nich zboží i s dopravou, vše řádně uhradil, ale zboží stále nemám! Slibovaný termín byl 6-9 dnů, ale zboží bylo zasláno až za 14 dnů. Když jsem si měl zboží vyzvednout, tak se box neotevřel a od té doby je mé zaplacené zboží někde asi ve vzduchoprázdnu a tzv bezvasport odmítá reklamaci řešit, že je to věc přepravce! Takže člověk si u nich objedná zboží i s jejich doručením, vše uhradí, ale když nastane problém, tak se jich to netýká. Volám přepravci, ale ten o balíčku neví, protože box patří Alze a ta jim neposkytne žádnou informaci. Když volám do Alzy, tak ta zase tvrdí, že má zboží přepravce a ať to řeším s dodavatelem, který jediný může vznést reklamaci. Jediné, co napíše bezvasport je: „nás se to netýká, je to věc přepravce“. Začarovaný kruh pro zákazníka a bezvasport se jen směje s penězi na účtu. Tak takovou zkušenost mám s bezvasportem.

Radomir Gobelpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Bál jsem se, ale zboží je kvalitní a odpovídá popisu. Za dva dny byla objednávka doma. Budu objednávat znovu

nic

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Už nikdy více objednávat z tohoto eshopu nebudu, bohužel jsem si recenze přečetla až nyní, po obdržení zboží. Opravdu velmi dlouhá doba dodání, když zboží přijde, tak je opravdu kvalita špatná, na webu to mají o dost lépe nafocené. Při vrácení zboží opět proces na delší dobu a až vám přijde doklad s vrácením peněz, zjistíte, že vám odečítají 69,- za poštovné přes zásilkovnu. Přitom při vrácení mají u ostatních dopravců poznámku, že vrácení je dle aktuální ceny dopravce a u zásilkovny vám jen napíšou heslo, pod kterým lze zboží vrátit. Při objednání zboží se platí doprava přes zásilkovnu 59,- ale když zboží vracíte, tak vám odečtou 69,-.

Tomáš Marnýpřed rokem
Doporučuji obchod

Když jsem zde četl ty hrůzy, tak jsem měl opravdu obavu.... Vše ale proběhlo tak jak je psáno na stránkách a užíváme si stan za poloviční cenu!

Nic

Hondaclub Pavelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Žádné.Vyřízení objednávky trvá.

Vrácení finančních prostředků je u této firmy složité.Jednání zaměstnanců tragické.Již nikdy víc.Nedoporučuji.

Terezapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Tragická kvalita produktů, neodpovídají fotkám, část přišla v roztrhaných obalech, zjevně už někým vrácená, jedno bílé tričko bylo umazané od rtěnky - nechutné. Už bych tu nikdy nenakoupila a i přes nízké ceny jsem skoro vše vrátila. Plus extrémně dlouhá dodací doba - asi čekali, až se jim zase vrátí to opakovaně prodávané zboží.

Katduhpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Žádné nejsou

Jiná velikosti než jsem si u bot objednala. Práva už na pohled menší než levá. Reklamace na vlastní náklady a bez čísla účtu nemožná. Takže už nikdy více. Bleee a fůj.

David Jonášpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Dvě ze čtyř věcí jsem vrátil. Ponožky a pásek v pohodě, ale tři košile a kraťasy úplně mimo. Velikost oblečení vůbec neodpovídá tabulce velikosti u položky. Dlouhá doba dodání 14 dní. Objednával jsem tu poprvé a nic moc.

Markéta Kučerovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

dodani bylo opradu rychle

kvalita obleceni je naprosto prisena, to snad radeji nakoupim u Vietnamce.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Za mě relativně rychlé dodání. Ceny, asi záleží u čeho, ale moc neodpovídá kvalitě. Komunikace perfektní.

S tou kvalitou to není moc slavné. Materiál u šatů, které jsem objednala, umělý. Bohužel i obrázek neodpovídá skutečnosti, a to ani zdaleka. Ale, abych nebyla nespravedlivá, tak dvoje šaty (z šesti kusů) jsem si nechala. Jedny na běhání na ven a jedny do práce.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Katastrofa ,tenisky objednány vel.38-dodány 39 a uvnitř vložka vel.38 to samé u tenisek vel 37vložka a tenisky 38.Už nikdy víc

Platba

Online platby (GoPay)Platba kartou (Master Card, VISA)HotověDobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

Vlastní místaPPL ParcelShopZásilkovnaBalíkovna

Kategorie