Logo obchodu CZC.cz

CZC.cz

2156 hodnocení

78 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Infopřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic. Kdo nakupuje na ičo at se CZC vyhne obloukem reklamace je totální neřešitelná past

Koupil jsem před vánoci jako dárek PC Lenovo za 22.000,- po rozbalení ohnutá noha po 3 hodinách chodu chyba 0135 vadný ventilátor pc na reklamaci přesně měsíc . Donesl sem domů 3 hodiny chodu opět chyba 0135 vadný ventilátor opět další reklamace zboží je v servise již déle než měsíc a počítač nikde. Po urgenci mi bylo sděleno že při nákupu na ičo neplatí 30 dní lhůta ale doba přiměřená tudíž neví kdy zboží dostanu zpět do servisu se dovolat nedá zboží sem zakoupil 3.12.2020 dnes je 2.3.2021 a ještě jsem na pc neudělal hodinu práce. Je toto doba přiměřená? Není je to celé jedna velká lumpárna . Proto absolutně nedoporučuji cokoliv na ičo nakupovat ocitnete se pak v případě reklamace ve vzduchoprázdnu bez šance cokoliv ovlivnit. Miroslav Čech

Klára před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Jediné co mohu pochválit, že zboží dorazilo.

V balení chyběl adaptér. Ten mi eshop dodatečně poslal, ovšem s jinými tech. parametry, obávám se, že nebyl vubec originální, gramofon s ním nefungoval. Na infolince nekomunikovali. V zákonné lhůtě 14 dní osobně vráceno, ovšem na peníze jsem musela čekat.

Maria Lapcakovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

- držak Thomson na TV som vrátila z dôvodu toho, že nesedeli rozmerovo otvory na pripevnenie-zbozi som vrátila 11.12.2020 a do dnešného dňa mi neboli peniaze vrátené...

Jenik před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Nulová komunikace a vstřícnost.

Lenka Jánkovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Reklamace zboží proběhla ihned se zasláním nového zboží, ještě jsem dostala jeden kus tvrzeného skla navíc, super jednání!!!

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Komponenty do počítače, které jsem si vyzvedla na pobočce byly všechny v pořádku, měnila jsem způsob dopravy a vše proběhlo v pořádku, paní na telefonu byla milá

Bohužel jsem čekala cca 3 týdny, kvůli situaci s grafickými kartami(kvůli bitcoinu)

Jiri Podruhpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

komunikaci

Neochota v proceduře vrácení zboží v zákonné lhůtě. Na faktuře jsem uvedl IČ, ale czc.cz podnikatelům peníze nevrátí!!!

Tereza Lněničkovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Vracela jsem po týdnu notebook jelikož mu problikával display. Dostala jsem dokument o převzetí vráceného zboží s tím že do 14-ti dnů mi mají přijít zpět peníze. Po 16 - ti dnech peníze stále nepřišli. Na zákaznickém servisu mi pouze řekli ať počkám, že zboží je v reklamaci. V jaké reklamaci? Já zboží vrátila, nešla jsem ho reklamovat. Jak může někdo za mými zády něco reklamovat a nevrátit mi peníze v zákoné 14 ti denní lhůtě, aniž by mě na to jakkoliv upozornil? Proč mám já být bita na tom, že jsem dostala nekvalitní kus? Jsem neskutečně naštvaná...notebook potřebuji k práci a teď nemám ani notebook ani peníze zpět, abych mohla koupit jiný!

Niemczykovadasapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Zaslali jiné zboží, na vyřízení reklamace stále čekám. Peníze stále nemám na účtu i po vypršení 14 denní lhůty na vrácení.

Jaroslav Kočípřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Protahování reklamace, po vyreklamováni zboží mi vrátily jen část původní ceny stim že zbytek není jejich problém, protahování vyplácení peněz za vrácené zboží

Petr H.před 4 lety
Nedoporučuji obchod

V listopadu jsem objednal jako vánoční dárek monitor ACER Nitro. Byl doručen přepravní službou PPL zcela v pořádku, v neporušeném obalu. Na Štědrý den jsem bohužel zjistil, že je monitor, ač pohledově zcela bez vady, nefunkční. Po zapojení se na displayi objevily pouze barevné čáry. Okamžitě jsem vadný vyrobek reklamoval. Reklamaci mi však CZC zamítlo jako mechanické poškození. Monitor byl však dodán v neporušeném obalu a ochranných polystyrenech, bez jakýchkoli známek vnějšího poškození. Jedná se tedy o skrytou vadu! Je snad normální chtít za své peníze, a to nemalou částku 9290,-Kč funkční zboží? Pozor všichni !...toto je podvodné jednání ze strany CZC, možná za účelem zbavit se vadného výrobku ze skladu! Na místo radosti z vánočního dárku mě nyní bohužel čeká soudní řízení a nepříjemnosti, neboť jsem nijak nepochybil a jsem zcela v právu ! Jsem dlouholetý spokojený zákazník CZC, ale po této zkušenosti již nikdy !..a tímto chci také všechny varovat.

Lucie 698před 4 lety
Doporučuji obchod

Ochota a vstřícnost. Kupovala jsem HP Laser Jet Pro. Rychlost. Super zabaleno.

Nic.

Zdeněkpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Hezký a přehledný e-shop. Široký sortiment produktů. U některých produktů příjemné ceny. Skvělá doba dodání.

Naprosto mizerná komunikace. Tvrdí, že jsou odborníci, ale já se setkal s totálním selháním a neprofesionalitou. Pravá ruka neví, co dělá ta levá (alespoň tak to na mě působilo). Pokud budete pouze nakupovat, tak budete asi spokojeni. Problém může nastat v okamžiku, kdy budete chtít něco řešit. Kupoval jsem u nich základ PC: desku, procesor, který k desce doporučovali a paměti. Sestava nefungovala a tak jsem kontaktoval technické oddělení, jestli neví v čem je chyba. Nevěděli a chtěli zaslat komponenty k reklamaci. Na každou komponentu musel být vystaven záznam o reklamaci (což je podstatné až dále). Záhy jsem se dočetl, že předmětná deska není s procesorem, který k ní doporučovali kompatibilní dokud se na ní neprovede update BIOS. Asi 4x jsem je o tento úkon žádal s tím, že ho klidně zaplatím, ale marně. Dostávalo se mi pouze neurčitých odpovědí a má snaha byla jako házení hrachu na zeď. Absolutně zbytečná komunikace s absolutním nezájmem to nějak řešit, potažmo k tomu dát alespoň nějaké vyjádření. Výsledek ode dne podání reklamace: 1. Po 14ti dnech mi vyměnili funkční procesor za zcela nový. 2. Po 30ti dnech mi oznámili, že mi za desku vrátí peníze a odůvodnili to tím, že přesáhli 30ti denní reklamační lhůtu (updatem BIOSU se samozřejmě vůbec nikdo neobtěžoval). 3. Po 35ti dnech mě vyměnili funkční paměti za zcela nové (netuším, proč nebrali 30ti denní reklamační lhůtu v potaz i zde). Jak fungují jejich technici je při nejmenším poněkud zvláštní, když vyměňují funkční díly za nové. A to co zákazník skutečně potřebuje vyřeší vrácením peněz s argumentem, který u další položky zase neplatí. Komunikaci s nimi hodnotím jako naprosto, ale naprosto tragickou. Chtěl jsem vrátit peníze za celou objednávku, protože mi jsou paměti s procesorem bez desky k ničemu, ale odbyli mě, s tím, že na to nemám nárok.

Lubos Michalickapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Dodání včasné a zboží pohledově v pořádku

Přístup k reklamaci. I když jsme si zaplatili instalace. Tak office nebyl nainstalován. Bohužel jsme program potřebovali ,až po třech měsících, tak nám bylo odpovězeno . Instalace se netýkala všech zakoupených licencích. Office neinstalují, ale měli jsme v balení prý určitě minimálně kartičku s instalačním kódem, pokud ne měli jsme to řešit před 3 měsíci. Teď mi neumí pomoc a mám si koupit novou licenci. Zlatá alza tam mám všechny licence za několik let. Koupit ano ,ale proboha neobjednávejte si služby.

Ondrapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Občas zajímavé ceny Sortiment Dobrá filtrace zboží v eshopu

Přístup k reklamaci - u jasně definované závady/chyby zařízení nemají problém odpovědět, že je vše pořádku a reklamaci neuznají. Už zde nikdy nebudu nakupovat. Tyhle obchody jsou peklo. Nalákají vás na široký sortiment a cenu, ale při jákémkoliv problému už je nezajímáte.

Garfield Benpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

nic

komunikace

Michal Kužma před 4 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání Kvalita zboží

Nic

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Přehlednost

Doprava není nikdy zdarma!!! Skoro každé zakoupené zboží přišlo chybné, nebo po roce přestalo fungovat. Reklamovali jsme zboží do 1000 Kč a zboží ještě nevráceno. A to píšou, že zboží do 1000 Kč vyřeší ihned na prodejně. Zavolali jsme na zákaznický servis a tam nám řekli, že zboží je připraveno na prodejně, ale přitom tam byla jen polovina objednaného zboží.

Lucie Dvořákovápřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Hodně mě zklamalo jednání kvůli reklamaci, kterou mi nakonec z nepochopitelných důvodů neuznali. Komunikace s nimi je fakt příšerná.

Iva Hrabinovápřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží přišlo poškozené a nekompletní.

Platba

Online platby (PayU)Platba kartou (Euro Card, Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Splátkový prodej (Home Credit)Úvěrové karty (Aura karta)Bankovní převodHotověDobírkaNa fakturu

Kontaktní údaje

Kategorie