Logo obchodu CZC.cz

CZC.cz

2156 hodnocení

78 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Poplatek 19kc za platbu na pobočce czc

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Jednání

Na vyzvednuti zboží na pobočce je 5pracovnich dnů, které nedodrželi protože měli 3dny zavřeno a zboží mi zrušili

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic. Humus velebnosti

Tak jak jsem naštvanej teď jsem ještě nikdy nebyl. U czc jsem si pořídil komponenty do pc v celkové hodnotě 65 tis. Kč. Při rozbalení jednotlivých komponentů se zdálo, že procesor, case a základní deska jeví známky opotřebení ( částečně pošpiněné atd.). Tomuto jsem nějak nevěnoval pozornost. Následně jsem zjistil, že pár pinnu v socketu jsou ohnute a špinavé. Vzhledem k tomu že bylo před víkendem tak jsem si u nich obratem objednal jinou s tím, že desku, která je vadná tam obratem vrátím. Na pobočce v K. Varech jsem se obrátil na jejich technika a ten mi hned začal říkat, že jsem to udělal já a nezajímalo ho ani to, když jsem mu vysvětloval, že jsem s ní ani nějak nemanipuloval, jen jsem ji rozbalí a podíval se. Ochota nulová. Nakonec si převzali desku s tím že ji pošlou na reklamaci a že do 14 dní mi dají vědět, zda ji přijmou nebo ne. Po asi 12 dnech jsem dostal e-mail s tím, že mi reklamaci zamítl. Tak jsem zavolal na jejich infolinku abych jsem se zeptal na další postup ( desku která stála 4000 Kč jsem tím pádem chtěl nazpět i když byla poškozená. Opravil bych ji a pak ji prodal s tím, že se mi aspoň něco vrátí) na jejich infolince mi bylo řečeno, že deska je odeslána na ekologickou likvidaci. Na otázku jestli tedy dostanu nazpět aspoň čas peněz nebo tu desku mi bylo řečeno, že ať napíšu e-mail oddělení, které se tím zabývá a tak jsem jej poslal. Bylo mi odpovězeno že desku zpátky nedostanu a peníze také ne. Může mi někdo proboha říct jak takový nekompetentni hyenistické sviňe můžou vůbec podnikat? Čekal jsem že se k problému postaví čelem ale oni ne. 4 000 Kč na které jsem si jako pracující slovek vydělal vyletěl oknem. Děkuji czc. Jako opravdu nejhorší obchod na které jsem kdy v životě narazil. Nechápu vůbec jak jim to může procházet? Co jsem četl recenze tak nejsem zdaleka jediný, kdo je na tom takto. Tohle je regulérní podvod a mělo by se s tím už něco proboha dělat. Pokud někdo zvažuje čoi nebo nějakou žalobu tak se milerád přidám. Tohle si nechat líbit lidi nemůžeme a čím víc by nás bylo tím lépe.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Vše co jen jde, tak vše špatně. Nikdy více u nich. Koupil jsem pc cena 20000kč, koupené letos v únoru a od prvního vybalení problémy. Pc půjde na 5 reklamaci a stále nefunguje.. Je to nejhorší obchod, reklamu jim samozřejmě udělám.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

NIC

zboží nedorazilo, po třech týdnech o objednání už jsem stornoval objednávku, absolutní nezájem, nyní je zboží o 900Kč dražší a o kompenzaci si můžete nechat jen zdát. Absolutně nedoporučuji objednávat na tomto shopu.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

nic

vyjebavani ohledne reklamace. vratil jsem zbozi,po mesici, byla strzena hodnota vyrobku o 100% a zbozi vyhozeno. nemam ani penize a ani zbozi.predano COI a PCR

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

hlavně minulost. Býval to skvělý obchod, takže jsem tam bral zboží pro sebe i pro známé a všem ho doporučoval.

V posledních měsících došlo k naprostému obratu. Tento obchod nejenže není pro mne nejlepší, ale černou můrou. Naprosto neoprávněně se snaží shazovat vrácení zboží, či reklamace ze stolu. Upozorňuji, že záruku na zboží máte nejistou, protože jsou schopni na vás shodit vinu ač i zcela absurdní (jakože si strháváte molitany ze sluchátek, nebo si při rozbalení mechanicky zničíte mobil během první hodiny instalace, způsobem, že je ohnutý a to tvrdí i přes to, že v předávajícím protokolu je jasně uvedeno bez mech, závad). Kontakt je jen 1 a jiný od nich nedostanete, takže touto cestou se ani vaše stížnost daleko nedostane. (asi k nejbližšímu nadřízenému od něhož pravděpodobně je takové jednání iniciováno.) A snadno si zde všimnete, že zde takových špatných zkušeností poslední dobou přibývá.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

V opravě znehodnotili zakoupené zboží natolik, že nejde dál používat. Nápravu odmítají a cynicky navrhují, ať si u nich koupím nové. Nákup zde byly vyhozené peníze. Nedoporučuji.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod, ale...

Cenu zboží

De-bilita vedení firmy a způsob zpracovávání osobních údajů. Nakoupit je možné bez registrace nechápu, proč po nákupu mi chodí maily s potvrzením dokončené registrace, kterou jsem nevolil. Když jdu koupit máslo a mléko také se nikde neregistruju. No a pak jasně jsem u objednávky zatrhnul možnost nezasílat newsletter!!! Opět nechápu, proč jej musím manuálně rušit, když jsem o něj nikdy neměl zájem. Kdo těmto de-bilům internetovým provádí kontroly dodržování GDPR? Proč platíme tak vysoké daně na kdejaké organizace, když si kde kdo s dírou v zad-ku dělá, co chce?

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Koupil jsem telefon použitý ,,funkční"pro syna k narozeinám sim kartu jsem do něj dal po 14 dnech, takže vrátit nelze.Telefonem se mimo město nikam nedovolám. Třikrát jsem telefon reklamoval a pokaždé ho vrátili ,ze servisu Praha Holešovice,že se závada neprojevila.Syn se mě ptal jestli bude muset jet do města,když si bude chtít zavolat .Díky moc CZC

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod, ale...

nic

Čekám na věc týden, potom jsem se koukl na objednávky a tam zrušeno supr díky moc

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Souhlasím s panem Navrátilem. Dne 2.8. jsme koupili 2 tiskárny Cashino PTP III na firmu a 9.8. byla zjištěna závada. Obě mají naprosto stejné poškození, které muselo být již při koupi (výrobní závada). Baterii, která je součástí balení, nelze zacvaknout do přístroje. Zboží nelze používat a nikdo Vám nepomůže. Nutně je potřebujeme k užívání a nyní musím sehnat jiné, protože CZC dává 60 dní na vyřízení. Nikdo Vám nic nevymění, peníze nevrátí, prostě to neřeší. Není ani datum splatnosti z faktury a my tiskárny používat nemůžem. NEDOPORUČUJI!!!

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

Všichni co máte IČ - STOP V případě že zde něco zakoupíte na IČ a nedej bože Vám to nebude vyhovovat či nebude splňovat to co prodejce sliboval nedovoláte se v tomto obchodě naprosto ničeho. Vracení peněz - zapomeňte Výměna za jiné zboží - zapomeňte Vstřícné jednání - zapomeňte Narazíte akorát na nezájem, aroganci a slova jako nejde, nemžeme, interní předpisy nám to nedovolují. Musím ještě podotknout že u většiny větších prodejců jsem se tímto přístupem nesetkal a to nakupuji elektroniku velmi často.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

1q.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod, ale...

vždy bez problémů, reklamaci jsem naštěstí v poslední době nemusel řešit

nyní zavedli neuvěřitelný 19kč poplatek za platbu na prodejně!!!! tak nevím, co na to čoi? pokud se chcete opičit podle "jedničky", vy "dvojky", tak ti to mají za dodávku na prodejnu, takže z právního hlediska se proti tomu asi nedá nic namítnout. i když sviňárna je to tak jako tak. no a pokud nechcete platit poplatek navíc, tak můžete zaplatit např. kartou předem a pak si vystát pěknou frontu u obchodníka na prodejně, aby vám vyjel papír, vč. takových opruzů jako předložení dokladu totožnosti.... zlaté samofakturovací terminály v minulosti a normální pokladny. jde vám to tak nějak do kopru, což jako asi 13 let věrný zákazník můžu docela spolehlivě říct. jen tak dál a přesunu se ke konkurenci

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Přístup Vašich zaměstnanců, neochota něco řešit

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Nemám co chválit.

Vážení, nemám v oblibě psát recenze, ale Váš přístup mě k tomu absolutně donutil. V pátek 21.6.2019 dopoledne jsem si od Vás objednala modem, zaplatila jej kartou a přiobjednala jsem si dovoz skrz kurýra, který nabízíte za 74 Kč. Když jsem poté volala na Vaši infolinku, zda bude modem doručen ještě ten den, byla jsem ujišťována, že určitě ano, ale že kurýr rozváží do 22 hodin, což pro mě znamenalo zůstat podstatně déle v práci. Když jsem se chtěla domluvit na změně adresy doručení, bylo mi řečeno, že jelikož slečna neví, kdy mi bude kurýr zboží doručovat, tak je těžké změnit adresu, když jsem do 16:30 v práci. Že mu to nemá jak dát vědět. Ujišťovala mě, že mi opravdu zboží doručí ještě v pátek. Když jsem poté kolem 18. hodiny volala na linku znovu, protože jsem si ve vašem objednávkovém systému všimla, že tam pořád svítí, že se zásilka připravuje a ještě ani nebyla přepravci předána, zvedl to pán a ten mi řekl, že dnes mi zboží určitě doručeno nebude. Ale zítra (v sobotu) určitě ano a že mi jej doručí do 12:00, že to píše do poznámky a blablabla. V sobotu v 17 hodin mi na můj další telefonický dotaz bylo odpovězeno, že pardon, ale jako až v pondělí. Dnes je úterý 25.6. a modem stále nemám. Včera odpoledne mi volal opět někdo (nevím, zda kurýr nebo někdo jiný), že mi zboží doručí v úterý. Takže řekla bych, že své služby nezvládáte ani na tu dvojku, kterou se velmi chlubíte, protože na Alzu nemáte. Bohužel tohle NENÍ ANI DOSTATEČNÉ. Opravdu výborný přístup.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod, ale...

Dobrý výběr, rychlost dodání, dlouholetá zkušenost z mnoha objednávek, známé jméno, specialista na počítače.

V posledních letech obchod ubral na kvalitě služeb, nechat si u CZC.CZ složit PC bych nedoporučoval. Cable management PC sice zvládají, ale jako dlouholetý zákazník jsem měl možnost se přesvědčit, že mi byly místo nových komponentů nainstalovány do skříně komponenty, již používané. PC za 30 tisíc nefungoval. Věc byla řešena reklamací, kde technik uvedl závadu grafické karty vzhledem k jejímu opotřebení - což je v rozporu stím co jsem si objednal a tím co bylo skutečně dodáno. Obchod doporučuji, ale s opatrností.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Zatím nic.

Tragická doba dodání, která neodpovídá tomu co píší na webu..

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Ceny Personál v kamené pobočce Dodání do druhého dne

Reklamace jsou v prodejně CZC jedno z nejhorších. Jednou jsem tam reklamovel sluchátka které najdnou přetali hrát výšky a technik to vyhodnotil jakože jsou sluchátka v pořádku ačkoli zvuk zněl jak z kanálu. Ceny jsou v obchodu dobré ale je třeba si tu položit otázka: Pokud budu muset zboží reklamovat, je nepravděpodobné, že u CZC uspěji. Stojí mi to za to? Levnější cena ale bez reklamace. To už raději půjdu k Alze, kde si v některých produktech pár korun připlatim, ale budu vědět, že reklamace proběhne v pořádku! Za mě už CZC ne!

Platba

Online platby (PayU)Platba kartou (Euro Card, Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Splátkový prodej (Home Credit)Úvěrové karty (Aura karta)Bankovní převodHotověDobírkaNa fakturu

Kontaktní údaje

Kategorie