Logo obchodu CZC.cz

CZC.cz

2156 hodnocení

78 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Pavel Kpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

během měsíce 3. reklamace nového PC, počítač objednán začátkem listopadu a dnes 21.12. jej stále nemám, jsem poučen, už nikdy nevyužiji tento obchod

Registrovaný uživatelpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání zboží

Dlouho jsem si vybíral herní notebook a nakonec se mi zalíbil jeden konkrétní na CZC. Všechny parametry v pořádku koukám jestli má Windows. Zboží objednáno a zaplaceno. Dodání hned na druhý den. Cestou domů jsem na stránkách výrobce našel model který jsem si zakoupil a světe div se. Na CZC píšou že notebook má win11 ale výrobce ho dodává bez Windows. To by takový problém nebyl ale že zrovna jinde najdu stejný notebook téměř o 4 tisíce levněji i s win 11? Žádná férová cena nehrozí. Zašel jsem na pobočku a nerozbaleny a neporušený obal se vším příslušenstvím jsem odevzdal a zažádal o odstoupení od smlouvy v naději, že peníze mi budou vráceny obratem ale prý na to mají 14 dní. Ok. Dobře. Dostal jsem jeden papír o vrácení zboží email nikde ani systém neregistruje vratku. Paráda volám na info. Pán velice ,,příjemný" a já mu říkal že na základě nepravdivých informací půjdu na ČOI. A jeho odpověď? Prý klidně můžu ale nic se nestane. Kdysi skvělý e-shop. Teď už jen Alza nebo datart. Nikdy více

Registrovaný uživatelpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

nic

záruční reklamace hodinek (prasklý řemínek) mi byla zamítnuta a odůvodněna tím, že se jedná o mechanické poškození. Když pominu skutečnost, že řemínek během roku absolutně ztratil pružnost, navrhnul jsem prodejci, že požaduji alespoň náhradní řemínek, který jsem ochoten si dokonce zaplatit. Bylo mi řečeno, že náhradní řemínky společnost již přestala dodávat. Vzhledem k tomu, že jsou hodinky teprve v polovině své záruky, považuji takové zamítnutí reklamace za nehorázné.

LKpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Než se dali do spolku s polským Allegro, byli opravdu solidní e-shop. Co ale převzali jejich móresy a manýry..... katastrofa

Koupil jsem 2 ks herních židlí pro vnuky. Jedna slouží dobře, ale druhá, přes garantovanou nosnost 150 kg (používal ji vnuk kolem 100 kg), po necelém roce rozlomený držák pístu, který je z tenkého plechu. Reklamace neuznána, údajně nesplňuje podmínky a předpoklady záruční opravy, prý není výrobní vada (podle mne se záruka nevztahuje jen na výrobní vady).... Asi byla chyba, že se na ní sedělo... Zřejmě zde můj poslední nákup....

Horky Martinpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Garance nejnižší ceny? Pošlete odkaz na výrobek a doplatíme Vám rozdíl + dostanete dárek? Tak to bohužel. Odeslány 2 odkazy a nikdo se neozval.... Klamavá reklama.

Benesovamichaela 84před 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

lidí nic u nich nekupujte jsou to svině na trhu!!!pošlou rozbitý výrobek televizi a když ji pošlete zpět že je to jejich chyba řeknou že ne že je to vlastně vaše chyba a nechají si peníze !! Rozhodně u takových šmejdů nic nekupovat!!!

petr tomicapřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Jak koukám, nic se u dvojky na trhu nezměnilo. Pokud manager reklamací p. Buček stále u CZC pracuje, tak ho pozdravujte kreténa. Kvůli nim jsem si zařídil datovku, ale na tu vám odepisují stejní nýmandi jako jsou na infolince. Vykašlete se na ČOI, hlavně si nenechte dělat znalecké posudky a rovnou to řešte soudně jako já. Ale pozor, musíte mít opravdu důkaz v ruce, jinak ani soud vám nepomůže.

M Mpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Jak sikovne jsem zvladl zadat objednavku na Vasem webu bez chyb.

Ze zamestnavate idioty, kteri jsou schopni objednavku prepsat a pozmenit co se dalo.

Josef Holoubekpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Objednání zboží do zaplacení je v pořádku. Po zaplacení ale naprosto nesolidní postup. Naprosto obráceně, než tomu bylo v předešlých letech. Že by změna majitele? Nejprve Vás vyzvou, ať si dáte vypracovat znalecký posudek (i když je to jejich povinnost a znalci se obtížně shánějí, což sami vědí) a potom posudek soudního znalce neuznají.

Po 3 měsících v mobilu začal zlobit foťák. Přestože jsou povinni prokázat, že vada nebyla od počátku oni a ne já, vyzvali mě, ať si dám vyhotovit znalecký posudek. Po obtížném shánění znalce mi znalecký posudek neuznali ani neproplatili (přestože mě k zadání znaleckého posudku sami vyzvali). Ani smírčí řízení na České obchodní inspekci neuznali. Podal jsem žalobu. Ať již soud dopadne jakkoliv, po mnoha letech jsem přestal být jejich zákazníkem.

Pablo Sanchepřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Absolutní neprofesionalita při sestavení počítače a následné reklamace

Registrovaný uživatelpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zboží přišlo téméř o týden déle než slibovali Objednaný počítač přišel bez aktivovaného windowsu a po spojení s podporou která je katastrofická jsme se nedokázali domluvit proč mi windows neaktivovali a když sem po nich chtěl zaslat klíč který k tomu windowsu který sem koupil museli mít tak mi řekli že mi nic nedají že to neni volně dostupné… V obchodě už nikdy víc nic nekoupim a obchod NEDOPORUČUJI!!!

Klara Hyrnikovapřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

NIC

Ze zákona má zákazník 2 roky na reklamaci, zaslala jsem v této lhůtě vysavač zpět, nikdo se ani neobtěžoval mě informovat do emailu o stavu reklamace, či přijetí. Po tom, co jsem volala sama jsem se dozvěděla, že byla reklamace zamítnutá, jelikož je špatná baterie, což byl ale důvod reklamace... Ani nezmiňuji, že jsem tedy vyhodila náklady na dopravu jen tak + reklamační formulář mají zastaralý a vše jsem musela tisknout...přitom v dnešní době lze vše elektronicky. Jejich chatbox je tragédie a normální odpovědi se Vám nedostane. Pán na lince nebyl rovněž 2x prozákaznický. Vysavač tedy mohu vyhodit, ani mi nenabídli opravu , nic takového, jen ať si to zařídím sama.... OPRAVDU NEDOPORUČUJI. Produkt může přijít OK, ale poté cokoli chcete řešit TRAGÉDIE.

Registrovaný uživatelpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

NIC

Neumi resit problemy, neschopni technici v Pribramy, neschopnost oddelit dve soucastky od sebe!!

Josef Josefpřed 8 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Ceny. O proti konkurenci výrazně dražší. Např. použitý telefon mají o 1000kč dražší než u konkurence za nový. To prostě nechápu

Registrovaný uživatelpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Vyber

Ramky na slozenem pc vymenuji tri dny i kdyz jsem volal v utery dopoledne zacli to delat az ve ct? jsou dvojka na trhu a uz vime proc.

Registrovaný uživatelpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

NIC

Pri vraceni zbozi mi bylo nauctovano opotrebeni 10% z hodnoty ceny zbozi. Pritom obcansky zakonik hovori jasne a byly poruseny hned 2 body z § 1833. Citat z dopisu COI. "Na základě výše uvedených skutečností je zřejmé, že prodávající má právo pouze na úhradu částky, o kterou byla prokazatelně snížena hodnota vráceného zboží v důsledku chybného nakládání nebo nevrácení úplného příslušenství, nemá právo účtovat paušální poplatek při odstoupení od smlouvy. Při vyúčtování náhrady je tedy třeba, aby prodávající prokázal, že spotřebitel nakládal se zbožím v rozporu s podmínkou uvedenou ve výše citovaném ustanovení či nevrátil úplné příslušenství, a poté je oprávněn po vyčíslení této škody o tuto částku snížit peněžní prostředky včetně nákladů na dodání, které od spotřebitele na základě smlouvy přijal, a které je povinen spotřebiteli vrátit." Cili: 1. nauctovali si pausal 2. zadne vyuctovani mi ani po pul roce nedoslo. CZC je ostuda na ceskem trhu s elektronikou. Tvori si vlastni pravidla a na obcansky zakonik se*e pes.

Zdeňka Karlíkovápřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zvedli telefon

Po dvou měsících používání robotického vysavače přestal fungovat. Po urgování, že reklamace trvá víc než čtyři týdny ,přišel zabalený neopravený robot zpět s tím, že nemůžou uznat reklamaci, neboť byl používán, jsou na něm drobné oděrky a je cítit zatuchlou vodou (vše bylo přitom důkladně ocisteno a vysušeno před posláním na reklamaci,nejsem padla na hlavu) a údajně se voda ocitla i v základ.desce. No vážně by mě zajímalo jak..max.že by byl robot již vadný a při vyprazdňování prachu do sáčku umístěného v zakl.desce by se tam dostala nějakým způsobem i ta voda z nádržky. Neumím si to vysvetlit.Takže místo opravy si mám koupit novou základovou desku. Obchod v žádném případě nedoporučuji, je to banda hajzlu co jen doporučí, abychom si zaplatili znalce v oboru elektroniky, že jejich technik je Bůh, kterému věří. Takže jsem lehci o 13klacku a bohatší o zkušenost, že v ČR zkurvenym smejdun pšenka kvete.

Petr Sima 74před 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

NIC

Musím řešit s obchodní inspekcí. Obědnal jsem si tv LG, přišla poškozená, po vybalení jsem zjístil, že je popraskaná orazovka, hned jsem psal mail do czc.cz, volal mi pán od nich ohledně fotek které jsem poslal, poté mi napsal mail, že to mám vrátit na prodejnu nebo poslat a když jsem na vlastní náklady odvezl tak mi po týdnu přišel mail s tím, že je tv mechanicky poškozená a záruka se zamíta!!!! Když jsem okamžitě volal tak operátor je arogantní , že to řešili s přepravcem a servisem a rozbil jsem to sám přítom je to nesmysl protože to mají řešit hned jak jsem poslal ty fotky takže zkouší okrást zákazníky, nikdy tam nic nekoupím a budu toto šířit po internetu samozřejmě si budu stěžovat na čoi a dám toto k soudu!!! V telefonu lžou protože s přepravcem nemužou řešit reklamaci až předám " poškozenou" tv na prodejnu ale hned co obdrží fotky. Pokud nepomůže čoi tak do dám k soudu, soudil jsem se s autobazerem soud mi dal za pravdu a toto je další problém, kupujte prosím u značkových a kvalitní prodejců mall.cz, ALza a né od takových podvdodníků šíma čislo obj. 4230613629

Ukladka Ocelipřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Dodali nefunkční zboží a při vrácení tohoto zboží do 14 dní a odstoupení od smlouvy si spoplatnili 10 % z ceny nákupu. Prokazatelně bylo zakoupené zboží vadné, ale oni tvrdí, že vadné nebylo, ale i kdyby nebylo, tak ze zákona má kupující právo na odstoupení od kupní smlouvy a i tak si těch 10 % nárokují. Takže pak vezmou vadnou věc, znova ji prodají a pak mají zase 10 % z dalšího vrácení. Takže takto se vydělává na nefunkčním zboží. Jsou to podvodníci a dělají z lidí idioty. Poženu je k soudu a pošlu na ně i klidně ČOI, aby jim toto jednání vůči spotřebitelům pěkně finančně zpříjemnili. Třeba dostanou pokutu 10% z tržby. To bych jim přál.

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Na první dojem cena

Dlouhé vyřizování reklamací. Chtějí zaplatit dopravu, i když objednáte skoro za 50 tisíc. To je fakt k smíchu. Příště raději připlatím tu stovku u Mironetu a podpořím českou firmu, ne Poláky.

Platba

Online platby (PayU)Platba kartou (Euro Card, Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Splátkový prodej (Home Credit)Úvěrové karty (Aura karta)Bankovní převodHotověDobírkaNa fakturu

Kontaktní údaje

Kategorie