Logo obchodu CZC.cz

CZC.cz

2156 hodnocení

78 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zrušení objednávky bez předchozího vysvětlení. Žádná nabídka kompenzace, nebo řešení, přestože problém byl na straně obchodu.

Martin Culekpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Odešlu vám vámi objednané zboží bez teho aby ho skontrolovali a tudíž neřeší chybějící díli které v balení nejsou Nedoporučuji obchod který jen preprodava zboži

Michal Karvanekpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Hezky zpracovaný obchod

Nakoupil jsem protože měli moje pracovní náčiní na skladě a slibovali doručení do druhého dne. To rozhodlo. Po nákupu poslali zboží na expedici. A pak ještě jednou. A pak nevím. Minuli slíbené datum o 2 dny, objednávku jsem zrušil. Stejně poslali zboží k vyzvednutí a pořád otravovali s tím, ať si jej vyzvednu. Už jsem si jej ale koupil jinde, kde termíny ctí. Ok. Objednávka zrušená. Kdy tak myslíte, že Vám vrátí peníze? Nevím. Jsou to 3 týdny a pořád nic. Po urgenci mi řekli, že do 5 dnů je vrátí. Nevrátili.

JKpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic...

Přišel mi vadný kus NTB, na místo vrácení peněz NTB opravili a poslali zpět. Takže jsem zaplatil za nový notebook a mám opravenou mrdku!

Paride 96před rokem
Nedoporučuji obchod

CZC neřeší špatně dodané zboží, proště nekomunikuje. ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI!!!!

Fidodostpřed rokem
Nedoporučuji obchod

nic

reklamační řízení, vadné díly, ochota personálu czc něco řesit

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

výběr zboží

Absolutní neochota něco řešit. Žádal jsem jen o zaslání účtenky do emailu.Po 2 telefonátech a týdnu NIC . Žádná reakce. Příště už půjdu rači jinam. V tomto bchodě jsem nechal už dost peněz, ale budu se snažit tady už nenakupovat.

Emanpřed rokem
Nedoporučuji obchod

nic

Odpad mezi prodejci, udělal jsem tu chybu a párkrát jsem zde nakoupil... kdybych mohl beru čas a peníze zpět.. Nuly

Dominik Pourpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Neochota , špatné zaslání, špatná komunikace a reklamace na nic

Adélapřed rokem
Nedoporučuji obchod

nic

Objednané a zaplacené zboží mi nebylo doručeno .Absolutní neochota řešit reklamaci , s jejich dopravci prý mám jednat já. Již dvakrát jsem se s tímto obchodem zklamala a určitě ho nebudu nikdy doporučovat!!!

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Podpora pro zakaznika u montovane sestavy za 70 000 je zalostna. Kvalita montaze je na hrane funkcnosti (nenamontovana podpora 1,5 kg tezke grafiky, nesundany transportni pasek na chladici m2 disku, nedodana funkcni verze zaplaceneho OS )

adambagrpřed rokem
Doporučuji obchod

Nakupuji zde pravidelně komponenty do PC, vše je vždy rychle vyřízeno. Tentokrát jsem PC nechal sestavit, vše podle mých požadavků, nemám co vytknout. Ušetřilo mi to spoustu času.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nejde nic pochválit! Katastrofa!

Mám protokol z opravny, že zboží je neopravitelné, ať prodejce vrátí peníze. Zasláno na czc.cz a stále nic, prostě peníze se jim vracet nechce, dlabou na to. Dnes zaurgováno, prý se na to podívají. Ale kdy? Příští rok nebo i déle? Stejný brak to czc jako mall a všechny ty polské odnože co skoupili. Jde to s nimi z kopce ... Doporučení: NENAKUPOVAT A NECHAT PADNOUT, UVOLNIT MÍSTO SCHOPNÉ KONKURENCI.

Lukáš Hinerpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Při zakoupení pc plus monitoru jsem po dodání zjistil že je monitor prasklý po celé jeho výšce. Okamžitě jsem začal řešit reklamaci která byla po týdnu zamítnutá se slovy že jsem si monitor rozbil sám a nikoho nezajímá že prasklý už dorazil. Monitor posílají zpátky a když jsem žádal dodatečné informace ohledně šetření reklamace obchod přestal komunikovat. Nikomu nedoporučuji nakupovat u czc ani prasklé prezervativy. Roky jsem nakupoval na Alze a nikdy se mi nic podobného nestalo. Nevím proč jsem si hlupák řekl že dám šanci konkurenci a hned jsem byl okraden.. Nechápu jak o sobě tako firma s takovýhle přístupem říkat že je "dvojka" na trhu s elektronikou.. U Alzy jsem také řešil reklamace a ani jednou se mnou nevymetli takovým způsobem jako mistři z CZC..

Blackfriday Nowpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Absolutní neochota při řešení reklamace. Reklamoval jsem volant Logitech G29, který ve středové pozici silně vibruje a vydává nepříjemné zvuky. K reklamaci jsem přiložil video, které zjevně nikdo nezhlédl, jinak by reklamaci nemohl zamítnout. Neuznání reklamace trvalo 21 dnů. Vzhledem k tomu, že "podpora" CZC se k věci staví velice asertivně a bez jakéhokoli zájmu, požádám o pomoc specializovanou advokátní kancelář.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Jednoduchost konfigurátoru

Objednával jsem sestavu PC. Zaměnili v ní komponentu. Výměna NELZE uddělat formou kus za kus na pobočce, takže musíte dodatečně čekat. -Špatný komponent v PC sestavě obědnané u CZC.CZ -Nikdo neudělal dvojitou kontrolu (potokol PC oproti faktuře) -Dodatečné požadavky nesplněny (jednoduché nastavení RGB, napojit dodatečné SATA kabely...) Neobtěžujte se nic vypisovat. -Komunikace s reklamačním oddělením k ničemu. Neřeknou Vám nic konkrétního. -Zbytek kabelů, které jsem chtěl dodat v krabici od základní desky chybí. (Sata, kabely zdroje...) -Chyba ze strany CZC.CZ! Nechal jsem jim útratu za cca. 65.000.- Nedovedu si představit objednávat něco dražšího/důležitějšího (servery atd...) Než by se rozhoupali s reklamací, tak Vám krachne firma. Opravdu musím trvat na tom, že NEDOPORUČUJI služby CZC.CZ na sestavu vlastního PC. Zaplatíte si za to a ještě nedostanete to, o co si napíšete v požadavcích. Na reklamační ani nevolejte, vše skrze e-mail. Nikdo se neobtěžuje s dvojitou kontrolou. Jděte např. za ufounem. Tam nemají problém s reklamacema a mají lepší pro-zákaznický přístup.

Luxoryxpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Bohužel nic

Jednání společnosti CZC.cz je přímo ukázkovou ignorací svých zákazníků. Koupíte si u nich produkt a ten je po pár týdnech poprvé nefunkční. Zajedete na pobočku, přístroj provizorně nahodí... Za další tři měsíce se situace opakuje a když potřetí pc už nenahodí ani na pobočce odešlou jej na reklamační oddělení. Po měsíci jej vrátí s tím, že vám zavolají ještě před předáním a s vyjádřením naděje ve funkčnost produktu a ujištění, že pokud ani tentokrát nebude fungovat, budou vše řešit k vaší spokojenosti. Přičemž celý měsíc trvalo pouhé uvedení pc do továrního nastavení.. nic dalšího s tím nedělají.. Přístroj funguje jeden den a následně s váma nikdo z kompetentních lidí nejedná, dohoda neplatí, nikdo nereaguje a dokonce se vám pracovníci na lince snaží vnutit ,že máte sami produkt poslat na výrobce.... poté co si sami vybojujete hovor s daným vyšším pracovníkem je vám s ledovým klidem sděleno že se jedná teprve o jednu reklamaci a tak zboží reklamujte ještě alespoň dvakrát... Snaha se dohodnout je od počátku zcela ignorována a společnost CZC.cz svým zákazníkům účelově lže a chová se k ním neskutečně povýšeně a to zcela systematicky na všech úrovních pracovníků.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zakoupené zboží jsem vrátila ihned, jakmile jsem jej vyzvedla, na prodejně. Prodavač mi sdělil, že peníze pošlou zpět na účet. Poté, co ani po 14 dnech peníze nedorazily jsem prověřovala a bylo mi sděleno, že mi byly vyplaceny hotově na prodejně a dál se se mnou nemají o čem bavit. Takže jsem bez 2,5tis i bez produktu. Nedoporučuji, neexistují žádné jiné kontakty, než na paní na zákaznické lince, která nemá nejmenší snahu něco řešit.

Filip Boháčpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Komunikace a úprava objednávky

Nedodržen termín dodání. Nebyl jsem informován že zboží co není skladem nedojde do konce týdne a tím se mi všechno posunulo o další týden navíc. Jsem nehorázně naštvaný a zklamaný

Pluginynabeatypřed 2 lety
Doporučuji obchod

Chtěl bych poděkovat zaměstnancům czc za vstřícnost, komunikaci a pozitivitu, kterou jsem měl z jejich strany. Mužů jedině doporučit. Chtěl bych pochválit paní Evu Rambovou za příjemnou a rychlou komunikaci s hezkým hlasem. Takhle pozitivní by mel být každý člověk a svět by byl hezčí.

Nezklamalo me nic. Všechno proběhlo vporadku, kdyz jsem vracel zboží, poradili mi jak mám postupovat a vše bylo rychle.

Platba

Online platby (PayU)Platba kartou (Euro Card, Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Splátkový prodej (Home Credit)Úvěrové karty (Aura karta)Bankovní převodHotověDobírkaNa fakturu

Kontaktní údaje

Kategorie