Logo obchodu CZC.cz

CZC.cz

2156 hodnocení

78 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Martin Lacinpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Pokud nákup, tak ten proběhl OK, ale vzhledem ke službám, budu radši kupovat u Alzy..

Pokud reklamace, absolutní neprofesionalita.. Nedostal jsem žádnou informaci o vyřízení reklamace, jakožto reklamující osoba, po mém dotazu pouze stroze odpovězeno bez omluvy, že zboží zaslali na registrační adresu, která je uplně totálně mimo mé bydliště a mimo pobočku, kde jsem zboží dával na reklamaci. Opět bez omluvy, bez udání adresy, kam odeslali..

Danielangoovapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Naprostá spokojenost! Ochota a vstřícnost. Doporucuji.

denisa samkovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji nákup u této společnosti. Řešení reklamace přes 30 dní, nedozvíte se ani stav, ani posouzení, ani kde vaše zboží je. Na infolince vám sdělí pouze to, co si sám můžete přečíst na webu. Pokud už zboží koupíte, reklamujte po své ose přímo v autorizovaném servisu.

Honza Řehákpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nevím

Při opravě monitoru s mrtvímy pixely v záruční době byl problém, když jsem volal s otázkou zdali je mích 5 pixelů v rámci reklamace v prosinci v pohodě, paní mi řekla že neví a že se ozve , neozvala se , pak sem na týden zapoměl , a pak dostal kovid, a když jsem to přinesl na opravu začátkem února, řekli mi že sem měl reklamaci řešit ihned... i při ročních nákupech cca 50000kc ročně, a mich zdravotních problémech mi nebyli schopni vyjít ani trošku vstříc, velká škoda a zklamání...

Martenspřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Trapáci s garantovanou cenou

Sliby, chyby, vymluvy Zakoupil jsem zboží se slevou v domnění, že ušetřím. Druhý den přišel mail, že se spletli a v systému nastala chyba a dle smluvních podmínek kupní smlouvu stornujou.No nic no naštěstí tu máme konkurenci a poučení pro příště, že CZC už né. Jestli si myslí, že si můžou dělat co se jim zachce tak to se spletli. Dnes předáno ČOI

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

NIC !!!!!!!!! Tragédie, pozor na ně !!!! Utíkejte někam jinam !!!

Koupila jsem robotický vysavač, fungoval týden, reklamace neuznána a ještě ke všemu vysavač po cestě nebo v servisu mechanicky rozbili a poškodili. Nemám ani vysavač ani peníze, obrátila jsem se na ĆOI.

B 622020před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Velký výběr

U několika produktů uvedené špatně informace, například velikost disku, třída konektoru.. Samozřejmě v popisu uvádí větší než je realita, takže pak přijde zklamání. Při upozornění vše svádí na výrobce, i když mají v popisu něco a v detailech něco jiného.

Kubis Vernerpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Vyhrál jsem na Facebooku v soutěži . Po roce výhru stále nemám doma a ze strany CZC jen samé výmluvy jak se vše řeší ,že se mi ozvou. Už nechci mít s tímto obchodem noc společného ...

Dominik před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic.

Koupil jsem jsi tv po nějakém čase mi přestal fungovat ovladač, nejen že prodavač zboží přijme a nevysvětlí, že chce komplet zboží včetně tv, ale po 2 dnech reklamaci zamítnou. Nejsou schopni nic opravit, na tož vyzkoušet...2 na trhu...spíš propadák...nikdy více.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Lidi nebuďte hloupí a vyhýbejte se těmto šmejdům obrovským obloukem. Zkouší totiž co můžou, jak by lidi podělali. Pročtěte si recenze než nakoupíte. Nám neuznali řádnou reklamaci! Budeme to dál řešit se sdružením ochrany spotřebitelů a advokátkou. Nekoupil bych u nich už ani propisku.

Lukáš před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Pan mi na prodejně řekl, že pokud sluchatka budou v uchu vadit ,není problém je vyměnit. Samozřejmě sluchatka jsou kvalitou hudby katastrofa a v uchu moc nesedí a světě div se vyměnit to nejde , takže jsem jim tam nechal 1500 za sluchatka který můžu vyhodit

David Němecpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic

Doba dodání 14 dní s objednávkou nad 10 000

Martinjanko 135před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Jediné co mohu pochválit by byl technik který se ozval že jeden komponent nesedí a poslal podle něj nejlepší náhradu.

Vše ostatní, 14.12 jsem si objednal sestavu s tím že do 23.12 to bude doručeno ale pro jistotu jsem si dal na radu osobní odběr. Od 22.12 s CZC komunikuji a každý den slyším že by to mělo být ten den, dnes (28.12) když jsem volal s tím že chci vědět co se děje s mojí objednávkou u které vidím že je již 7 den "na cestě" tak jsem se dozvěděl že určená pobočka má zavřeno ale to mi nikdo z 5 lidí se kterými jsem mluvil nebyl schopen říct. Takže objednávka proběhla 14.12, vše bylo skladem ale já dostanu tento "vánoční" dárek NEJDŘÍVE 3.1.2022. A to jsem kvůli tomu byl každý den v práci déle jestli se ozvou abych nemusel znovu cestovat 40+min, každý den jsem volal a nikdo mi takto ZÁSADNÍ informaci nebyl schopen říct po telefonu ani napsat. Ani mě nenapadlo se na to dívat protože KAŽDÝ jiný E-shop vám o takto podstatné informaci dá vědět.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Ceny

Bohužel jsme přišel o peníze, jakožto zákazník, který nedosáhl plnoletosti nemám přístup k pravidelnému příjmu, tudíž po tomto incidentu nemohu nadále v tomto obchodu nakupovat. Nedoporučuji.

Pavel Brádkapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Pokud nakupujete, určitě nakoupíte rychle a jednoduše. Ale rozmyslete si to. Nebo kupujte to, co se nepokazí. Jinak vyhazujete peníze.

Ale pokud náhodou budete zboží reklamovat, mužete dopadnout jako já. Telefon do reklamace vzali, aby tam měsíc ležel s výsledkem, že má poškozené tlačítko a proto reklamaci neuznavají. Přitom závada se saotnym tlačitkem nesouvisela. Čekal bych, že budou komunikovat, nabídnou řešení, i kdyby za peníze. Nic....přesně v posledni den reklamace poslali zamitnutí. Předpokládám, že servis výrobce ten telefon neviděl. Už si u CZC nikdy nic neobjednám. A to doporučuji i ostatním. Je na trhu dost dodavatelů. A třeba spolehlivých ! Nebo takových, které komunikují. CZC jen nabízí "kupuj".....ostatní je na druhé koleji. Doporučuji vyhnout se jim obloukem !

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Při objednávce na eshopu bylo napsáno, že druhý den ráno bude zboží na pobočce, k vyzvednutí. Po dlouhé době, kdy nepřišla sms jsem navštívil pobočku, tam mi bylo vysoce arogantním pracovníkem sděleno, že zboží nemají a že bude doručeno druhý den odpoledne. Navíc ještě ta jejich otravná reklama s Hezuckým, která běží skoro všude, kazí tím akorát všechno možné co jde...

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Na faktuře uvádí jiné výrobní číslo, než je na štítku výrobku, při reklamaci neuznají závadu.

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

100% spokojenost

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

rychlost

nic

Marta Kubíčkovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Výborná komunikace, cena,sortiment

Nic

Platba

Online platby (PayU)Platba kartou (Euro Card, Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Splátkový prodej (Home Credit)Úvěrové karty (Aura karta)Bankovní převodHotověDobírkaNa fakturu

Kontaktní údaje

Kategorie