Logo obchodu zoohit.cz

zoohit.cz

396 hodnocení

74 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Sara Schieferpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlé doručení

Krabice ve které mi zboží přišlo byla celá poškozená, argument slečny z PPL byl, že už to takhle dostali a že jestli v tom není nic křehkého, tak nevidí důvod, proč bych si to nemohla vzít. Zásilku jsem tedy převzala. Krabice s kapsičkami byli otevřené, kapsičky rozlítané po celé krabici. Kapsičky mi přisli jiné, než jsem si objednala, ale po přečtení recenzí, kde jsem se dočetla, že komunikace s obchodem a rešení reklamací vázne, rozhodla jsem se to radši neřešit. Rozhodně tento obchod nedoporučuji.

miroslava tuhackovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Objednala jsem žrádlo pro psa. Zaplatila převodem na účet. Po 3 dnech, kdy jsem nic neobdržela jsem volala na Zoohit, kde mi bylo sděleno, že zboží není na skladě. Objednávku jsem tedy zrušila. Pro vrácení peněz mi sděleno, že musí znát číslo účtu v mezinárodním formátu. Oni neumí vrátit peníze na účet, z kterého platba přišla. Neskutečný. Přišlo mi pouze oznámení, že platba bude převedena do 7 dnů. Rychlost opravdu na úrovni.Vícekrát si nic neobjednávat. Špatná zkušenost.

František Žmolilpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Lze nakupovat až od 299 Kč

Dominika Markovápřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Velký výběr, kvalita, výhodné ceny oproti veřejně dostupným produktům

Rozdělování objednávek (nyní 5x balení kočkolitu, rozdělených do 3.balíků do třech různých dnů od dvou přepravních společností), ale řeší uhlíkovou stopu, možná by to chtělo lepší logistiku. A již podruhé roztržený pytel kočkolitu, takže hned po vyndání jsem musela přesypávat jinam a uklízet. V jedné z předchozích objednávek, která vyšla na pár tisíc mi zapomněli dodat jedno zboží (klec na kočku), musela jsem objednat znovu a znovu zaplatit za dopravu na své náklady.

Johanaklementovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

3.7. jsem si objednala granule pro kočky-garantujete 2-3 dny na doručení. Ani týden by mi ještě nevadil, ale že je nemám bez jakékoliv informace ani 21.7. to už je vážně špatné. Psala jsem vám a nejste schopni ani odpovědět, což můj zážitek ještě zhoršuje. Stát se může cokoliv, ale pokud nekomunikujete, tak to je vážně špatné. Během čekání mi dokonce přišel email, že se zboží vrátilo a další den, že bylo znovu odesláno. Přičemž v aplikaci pošty je stále na stejném místě. Nikdo nic neřeší. No asi si to strčte kam chcete...Přijde mi tristní, že jsou na internetu stejná hodnocení z minulého roku a vypadá to, že jste nic nezměnili..

Olda Zalskapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlé vyřízení objednávky Velký výběr zboží

Pokud zasílate zákazníkům slevové bonusy, jako milou pozornost, doporučuji zkontrolovat čitelnost kódu. Jinak nepotěší, ale naštve

Sandra Valníčkovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Dnes mě má přijít balík který má být zdarma, ale jelikož to je víc než 30 kg dali mi to do dvou a hned poplatek aniž by mě informovali.

Hankapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Sice mají vše levnější, než jinde, ale jsou to pěkné šunty ( hlavice na strojek Moser). Po 3 dnech stříhání nefunkční, když jsem chtěla odesílat e-mailem video s reklamací, vrátilo se mi zpět, že je email nedoručitelný. A to jsem byla zákazníkem několik let, ale za poslední dva roky se totálně zkazili.

Roxanka 55před 2 lety
Nedoporučuji obchod

2 tydny neprisla objednavka, jelikoz ji spolecnost PPL poskodila, slibili mi ze ji vrati a poslou znova. Se zoohitem silena komunikace, nejsou schopny mi poslat penize zpet a kdyz jsem zadala aby mi tu objednavku poslali tedy tak po me znovu chteli penize a jeste vlastne vice nez jsem mela platit. Nikdy vic uz tenhle obchod.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

NIC

Zloději - objednala jsem zboží. Obratem jsem ho vracela, komunikace zákaznické linky žádná ani po urgencích, zboží jsem odeslala obratem zpět - po 14cti dnech se vrátilo nepřevzaté. Absolutně porušení obchod. podmínek - budu řešit s ČOI

Aneta Petrovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nemožnost dovolat se. Nikde není uveden kontakt. D

Svatoslav Kontrospřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání, vše bez problémů.

Jitka Kučerová před 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Do teď vše v pořádku

Nemohu se přihlásit, po půlhodinovém čekání jsem se dovolala na infolinku, kde zavěsili. Na to ,že jsem Vašim zákazníkem 3 roky....opravdu profesionální přístup.

Jiří Šebapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost

Přišla mi jen část zboží, které jsem si objednal i přesto, že byla zaplacena celá objednávka. Sjednání nápravy děs a hrůza ze strany operátorky. Žádná nabídka nápravy, nebo omluva. Děkuji ale další nákup rozhodně nebude a ani nedoporučuji. Šeba Jiří

Michal P.před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nešlo odeslat objednávku kvůli chybě eshopu, zákaznická linka tento problém neřeší, jen mě odkázala na email, který za 24h nikdo neotevřel.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Dvě objednávky proběhly bez problémů

Poslední objednávka, kterou jsem udělala, byla v průběhu zrušena. Dozvěděla jsem se to asi 10 dní od zadání objednávky s tím, že chyba je na mé straně. Servisní tým se nakonec na mé vyzvání ozval, že "pravděpodobně došlo k poškození adresního štítku u této zásilky (nebo poškození samotné zásilky) a jejímu automatickému navrácení zpět na náš sklad." Vše trvalo dlouho a zásilka byla poměrně velká. Čekala jsem na její dodání. Kompenzační 5% slevový kupon mě tedy opravdu neuspokojil a příště už zde asi nenakoupím...

Dominika Kaděrkovápřed 2 lety
Doporučuji obchod

- Rychlé dodání - Rychlá reakce na zrušení zaplacené objednávky - Rychlé vrácení peněz - Milý servis - Super ceny

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Výběr zboží, ceny. Vrácení zboží bez problémů.

Blanka Rousekpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Cena, kterou mají na zboří není v obchodě.

Lucie Michalovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky. Velmi dobré a spolehlivé dodání. Vše čerstvé. Nakupovala jsem dietní krmivo a pejskovi vždy chutnalo. A na reklamacích jsou vždy vstřícní. Telefony zvedají hned, žádné roboty, kteří nerozumí tam nemají. A myslí i na útulky pro zvířata. Díky této firmě jsem nabídla psímu útulku konzervy, které mi darovaly. Za mě tento obchod a žádný jiný..

nikdy mě nezklamali

Platba

Online platby (PayPal)Platba kartou (Master Card, VISA)Bankovní převodDobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Kontaktní údaje

Kategorie