Logo obchodu Česká mincovna

Česká mincovna

58 hodnocení

43 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Komunikaci

Jsem zklamán, všechny dávno zarezervované mince na rok 2023, mi zrušili :-( Těžko říci zda je pravdou to, že prý jim ČNB pokrátila objednávky a proto se nedostane na všechny rezervace. Já v tom vidím spíše to (jedná se pouze o můj názor) že nabídnou hrstce lidu, jejich zarezervované kusy dle jednotné ceny jako u ostatních prodejců, ale většinu si ponechá a prodá to za daleko dráž, např. Aukro apod. Protože Česká mincovna razí mince pro ČNB a ČM má přednostní právo o odkup vyšího počtu mincí a pokud dostávám mince od ......... kde je mám také zarezervované a taky je dostanu......, tak je to minimálně zvláštní proč se ČM takto zachovala. Vidím v tom pouze byznys z jejich strany.

V. Libř.před 2 lety
Nedoporučuji obchod

-

rezervace k ničemu! Od června roku 2021 rezervované mince "osobní automobil Tatra" a po roce a čtvrt zrušeno s tím, že zbyde jen pro známé a bližší ke zdroji. Tu samou zkušenost ohledně pamětní bankovky s Eglišem, kdy rezervace mi byla nejprve pokrácena, na jeden kus. Vytvořena objednávka s číslem a ta následně také zrušena. Kontaktovala jsem ohledně zrušení objednávky i ČOI, kde mi sice nepomohli, ale potvrdili, že jde o zvláštní postup dát přednost rezervacím těch, kteří více nakupují. Tudíž podpora překupníků a sběratel má smůlu.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Vůbec NIC

Rezervované mince jsou zase pro známé,viz Tatra 603.Jsou to neseriózní obchodníci.Extra horská lichvářská přirážka u předem rezervovaných minci Zátopka.Prostě hnus,darebáci,měli by si v tom hnoji udělat pořádek.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

1. 3/4 ROKU OBJEDNANÁ rezervovaná TATRA 603 ZRUŠENO , 2. 5% záloha na investice do kovů je taky moc. 3. Neochota se domluvit po mém úrazu ivalidita 3. stupně zrušení ani úprava smlouvy ani náhodou ochotu bych přirovnal k personálu kamenného obchodu prodejen O2 4. zrušení sml nejde přes email a to i s naskenovaným podpisem a odstoupení do 14 dnů. Reakce až po odeslání doporučeného psaní. 5. draho, ale jsem blbej moje chyba :-) všechno jsem to zažil prožil udělejte si VLASTNÍ NÁZOR

Bretis Lukaspřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic nedodržuje žádné dohody ani rezervace

Již několikrát byla zrušena rezervace nebo dodání zboží , že nejsou ""kapacity""(zboží) naposledy řádně rezervováno a objednáno pouze 1 Sada oběžných mincí 2022 Hlavní město Praha stand (za 590 Kč) zrušeno pro nedostatek . Podporují se jen ""překupníci"" pak jich na internetu u různých prodejců ""seženete"" kolik chcete ale za ceny 1500 Kč , 1590 Kč nebo dokonce 1990 Kč . Toto je velmi velmi nesolidní jednání České mincovna. A rezervace ty jsou úplně zbytečné.

Luděk Novýpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Pěkný výběr. Slušné ceny.

Zatím nic.

Slbapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Bohužel NIC!!!!!!

Vše!!!Zboží objednáno a zaplaceno 17.5.2022,dotaz na stav objednávky 24.5..2022-odpověď ,,Na objednávce se pracuje-termín dodání 20.-23.5.!!! Mince doručena 1.6.2022 ovšem úplně jiná!!!!Reklamace-peníze vráceny 14.6.2022.Tak co mohu chválit???

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Neochota personálu a hlavně bychom uvítali opět roušky alespon v této prodejně,protože ten postarši vedoucí vzadu prodejny na Vas dýchá alkoholové výpary .což je velmi nechutné.Raději jsme po pár slovech odešli s tím ,že si to rozmyslíme.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Nic

Nic neplatí,slušnost vymizela a jde se tvrdě po zisku.Bankovky Engliš 100 Kč vám Česká mincovna bez mrknutí pokrátí a když vám jednu pošle,tak za 3 tisíce.Je to normální,50 % přirážka k přes rok zarezervované bankovce.K čemu ty rezervace jsou?Vy si to musíte rezervovat závazně,ale Česká mincovna závazky nemá.Že si neřeknou 10000?

Buldok Vpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Přístup mincovny,zrušení rezervace na bankovku Engliš

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

dlouhodobě objednané mince jen po jednom kuse nejsou dodány s tím že že nezbylo, na Aukru desítky i stovky zboží u překupníků, drobný sběratel je pro mincovnu naprosto bezvýznamný odběratel s kterým není nutné se vůbec zabývat, třeba se o toto budou někdy zabývat kompetentní úřady

Jendapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

UŽ NIC!!!

Zrušení rezervace pamětní bankovky ENGLIŠ Za mě neprofesionální přístup,měl jsem rezervované 2 pam. bankovky, pak napsali,že škrtají a měla být jedna...ale přišel další e-mail, že bohužel ruší mojí rezervaci té jediné bankovky a že je to mrzí atd. a další laciné šplechty!! Tímto tato společnost u mne spadla mezi vypočítavé společnosti!! Překupníkům prodávají ve velkém a na obyčejné sběratelé slušně řečeno kašlou!!! "Pár" let jsem členem a pravidelně jsem odebíral v množství 1ks pouze pro své sběratelské účely a ne pro další prodej. To bohužel tato společnost nerespektuje a preferuje spíše překupníky... Takže u mě tímto skončili a už nic nerezervuji(stejně to po sléze zruší, jak budou potřebovat) Vím,že to nijak nepocítí ale mám svou hrdost a ctím princip!!!

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Naprosto neseriózní jednání, rezervace vytvořena před více než rokem (10/2020), závazná rezervace potvrzena před půl rokem (6/2021, rezervace bankovky současně omezena na 1ks), prvně dojde k jednostrannému omezení množství ze strany ČM, následně k úplnému zrušení, ještě že jsem rezervoval u jiného prodejce jež ctí závazné dohody mezi zákazníkem a obchodníkem, ČM zcela jednostranně a netransparentně rozhoduje, komu prodej zprostředkuje a nectí při tom vlastní zveřejněná pravidla. Považuji tento postup za nekalou obchodní praktiku a o vyjádření požádám jak samotnou ČNB tak i ČOI. Nikdy více, ČM se vyhněte obloukem. Dovětek: na aukru je bankovek již teď několik desítek, kdepak tito asi bankovky získali (rezervace)?

Eliška Koubovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Jeden velkej podvod.

Nechapu proc umoznuji rezervace, ktere jsou vlastne k nicemu. Nic od nich nekupovat.

Mirek Koubapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Katastrofa

Objdnávky ruší jak se jim zachce. Nedoporučuji!!! Nemáte jistotu v ničem. Půl roku zarezervovené zboži vám před posláním zruší a ani se k tomu nevyjádří. Na emai nereagují.

Jan Bpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

- listopad 2020 objednány 4 banovky Karel Engliš. - léto 2021 jsem dostal email, že mi krátí objednávku na jednu bankovku. - leden 2022 : email, že mou objednávku ruší s tím, že mají málo bankovek a budou přednostně uspokojeni jejich dlouholetí zákazníci. Ne podle data objednávky. Naprosto nedůvěryhodný obchod. Máte 0% jistotu zda dostanete zboží i když si ho rezervujete roky dopředu, tak jak požadují.

tel europřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

obchod co nabízí možnost investice do drahých kovů

Pokud zboží objednáte a cena kovu na trhu stoupne, pošlou Vám k úhradě částku k doplacení, což je celkem pochopitelné. Ale vůbec nejsou schopni doložit jak k přemrštěné částce došli. Doslova si ji cucají s prstu. Prostě ber, neber.

Kousal Ppřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

jizro1před 3 lety
Doporučuji obchod

Vse

Nic

Ověřený zákazníkpřed 6 lety
Doporučuji obchod

Rychlost, komunikace.

-

Doprava

Česká pošta

Výdejní místa

Vlastní místa

Kontaktní údaje

Kategorie