Logo obchodu Aza-nabytek.cz

Aza-nabytek.cz

203 hodnocení

89 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

sachmet.teripřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

NIC

Doručení - 200m od domu, řidič sám, nebyl schopný sundat z auta. Kdybych byla sama tak nevím, jak by to sundal z auta. Dopravení k domu 200m na naše náklady. Díry ve spodku postele, chybějící šrouby, matky. Dále neseděly otvory na díry v čele postele. Dále větší závit než šroub pro spodní čelo postele. Budu řešit z ČOI. Dvořáková

Ověřený zákazníkpřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost vyřízení a dodání zboží.

preloznikovajpřed 8 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Ochota, dodání dle domluvy

Nic

nikiceeepřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

Všechno …

Nic…

brezakovajpřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

Velmi dobrá komunikace. Mohu jen doporučit. Vyšli mě vstříc a dodali mě zakázku ještě před Vánocemi i když jsem objednávala na konci listopadu a byl to atypický rozměr postele. Při dodání velmi ochotný pán moc děkuji.

Nic

Registrovaný uživatelpřed 11 měsíci
Doporučuji obchod

Příjemná komunikace, dodržení termínů. Postel je skvělá. Pan řidič ochotně pomohl.

Nemám

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Rozkládací sedačka pěkná, bytelná, doprava v pořádku.

Lenka Menclovápřed rokem
Doporučuji obchod

Rychlá komunikace, objednána rozkladací sedačka pro trvalé spaní a perfektní zpracování a matrace taky. Cena také přijatelná. Rychlé a bezproblémové dodání.

Blanka P.před 2 lety
Doporučuji obchod

Komunikace s obchodem perfektní,dodání zboží za skvělých 10 dnů, dobře zabaleno, předání perfektní.Postylka přesně podle našich představ, skvělá cena,max spokojenost. Dobře zabaleno. Děkujeme . Můžu jen doporučit.

Nic

Michaela Hpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Komunikace, ochota, vstřícnost, okamžité řešení reklamace

M Rentovapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Vše.jsou to opravdu profíci.komunikace kvalita provedení dodání.proste žádné minus zde není.nebyl problém ani se změnou pozdějšího termínu.mohu jen doporučit.mame již druhou postel sice není ještě rozbalena a složená,ale první postel je velice kvalitní a krásná.DEKUJI AZA nábytku.Dokonce i pan řidič pomohl s výnosem a nic za to nechtěl,bez nějakých připomínek.opravdu mohu doporučit.

Nic

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Misto cekani 6-8 tydnu jsem cekala 9. Po 9 tydnech prisel spatny model postele. Na vyrizeni reklamace jsem cekala 30 dni a byla vyrizena vracenim penez. Takze ctvrt roku cekani a bez postele.

kulisek.kamilpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Příjemné jednání, ale to je vše!!! Jakmile zboží dostanete, nestačíte se divit, co to je za kvalitu!!!

Všem nedoporučuji koupi postele od AZA NÁBYTEK. Píší kvalitní postel s roštem....!!!! Postel je udělaná z dřevotřísky 16mm, ktará se používá na mx šuplíky, ne na rám postele, která je navíc popraskaná, dno postele není ani sololit, ale papír, takže když do úložného prostoru dáte třeba povlečení, tak to propadne. A rošt dodávají v demontu, a složení tohoto roštu chce opravdu odborníka, který s tím zápasí celý den. Materiál nemá žádnou hodnotu, je to takový šunt, že je lepší si postel nechat udělat od stolaře. V životě bych si už od nich nic neobjednal. Opravdu kupujte jinde.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

No asi zatím nic.

Jeden den jsem se na linku nedovolala vůbec.Druhý den ano,ale pán byl v autě a za půl hodiny mi zavolá.Po 2h čekání jsem zavolala já a udělala obj.po telefonu s tím,že odstín upřesním za chvíli.Katastrofa,zase se nedalo dovolat,nikdo to nezvedal.Až jsem se dovolala,tak pán opět nebyl u počítače.Prý si všechno poznačil a zavolají mi s potvrzením obj.No už čekám 10dní a nic :-(

Evapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Komunikace, milá paní na telefonu, kvalita zboží

nic

Alipřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Při objednávání po telefonu pan byl příjemný a a objednani byli jednoduché...

Objednala jsem si postel v lednu a řekli, že čekací doba je až pět týdnů . Za 3 týdny v 9 ráno volal řidič že mi veze postel. Do půl hodiny bude na místě a vyžaduje hotovost 15 500Kc. Předem jsem neobdržela žádné upozorněni jako email telefon, sms nic. Postel není balíček do ruky a je důležité se připravit na to minimálně den předem. Třeba jsem to, že jsem zrovma v práci a nejsem doma, nenosím u sebe 15.500 kč hotovost nebo potřebují pomoc si postel donést dovnitř. Tohle se mi nikdy nestalo s žádnou firmou, která dodává nábytek. Volala jsem člověku, který to řídí a nebyl schopný se omluvit a položil mi telefon. Nemám ve zvyku psát recenze, ale tohle je důležité, protože prý tohle lidem dělají často.

anastasia77 XXXpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic!Velke zklamani!

Doprava a komunikace s ridičem je hruza!Nikdy vic!

Andrea před 4 lety
Nedoporučuji obchod

Doba dodání, nábytek dorazil 3 částí dle objednávky 2 části jiná barva přiobjednané police po 6 týdnech od reklamace stále nedorazili, 2 skříně ano ale jedna z nich poškozená náprava v nedohlednnu výmluva řidič zboží nenaložil

Vlasta Vedralovápřed 4 lety
Doporučuji obchod

Spokojenost jak s komunikací ,tak s dodáním postele.Děkuji jsem spokojená

Jana Mpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Dodaná boxspring postel je kvalitní, barva souhlasí a vše v pořádku dle popisu na e-shopu.

Jednání ze strany zaměstnanců společnosti. Potvrdili objednávku, přivezli jen polovinu o den později, než původně avizovali. Nikdo neinformoval o nedodání. Následně nikdo přes týden nekomunikoval ohledně druhé poloviny objednávky. Odezva až v okamžiku storna. Velmi špatné jednání a přístup. Nabídka je pestrá, chtěla jsem vyzkoušet a pokračovat ve vybavení celého domu, ale u této společnosti s tímto přístupem již bohužel ne.

Platba

Bankovní převodHotověDobírkaSloženkaNa fakturu

Doprava

Vlastní přeprava

Výdejní místa

Vlastní místa

Kontaktní údaje

Kategorie