Opravdu pomáhá! Prakticky hned zabral. Beru 2x denně a několkrát za den se měřím a tlak je stabilní.
Jelkož se jedá o přírodní doplněk, dá se užívat stále, takže já u užívání rozhodně zůstanu.
Garsin obsahuje kombinaci přírodních látek, které podporují metabolismus tuků a kontrolu tělesné hmotnosti. Jedná se o přírodní přípravek určený k podpoře při hubnutí jako doplněk k fyzické aktivitě a vhodnému jídelníčku, které jsou samozřejmě základem. Základní složkou Garsinu je Garcinia cambogia, která obsahuje vysokou koncentraci kyseliny hydroxycitronové. Další aktivní látky C.L.A., L-karnitin, zelená káva, acai berry, zelený čaj, citrus aurantium a vitamin C doplňují složení Garsinu pro maximální synergický efekt.
Porovnat ceny od 312 Kč5 | 26x | ||
4 | 9x | ||
3 | 12x | ||
2 | 3x | ||
1 | 15x |
Po týdnu užívání kila šli dolů měla jsem 3dole po tydnu a po dvou měsících užívání 15kg dole chce to jen omezit sladký a víc pohybu
Mohu jen doporučit
Tento produkt znám a jsem naprosto spokojená
Klady žádné
Žádný efekt
Vyhozené peníze
Produkt nesplnil mé očekávání vůbec v ničem
Krátká doba užívání. Úbytek váhy nižší než byl předpoklad.
Užívám půl roku, dobře snižují chuť na sladké, snáším je dobře bez vedlejších účinků, důležité je neužívat večer, protože pak snižuje kvalitu spánku. Je mi přes 50, bez Garsinu jsem i při intenzivním pohybu jednu hodinu denně nezhubla, s přípravkem za stejných podmínek se mi podařilo za dobu užívání zastavit přibírání a zhubnout cca 2kg. Pokud potřebujete váhu hlídat a lehce korigovat , přípravek mohu doporučit .
za mě spokojenost
Pomáhá.
Nic
Tento produkt Advance Nutraceutics Garsin 60 tbl.je výborný prostředek /mám vyzkoušeno na svých kamarádkách i na své své sestře/,už jsem si jej objednávala několikrát -dodání z lékárny SOS Lékárna s r.o.na výbornou cenu ,brzské ,spolehlivé dodání,kvalta po všech stránkách.Proto jej hodnotím 5 hvězdičkami a doporučuji objednání z lékárny SOS Lékarna s.r.o.každému,kdo chce opravdu zhubnout za vynikající cenu a účinnou složku tohoto produktu.
Žádné zápory jsem nesledala.
Přípravek "GARSIN"-60 tabelt,hodnotím jako velmi výborný a dostupně finačně hodnotný lék na hubnutí pro každého./pracuji ve zdravotnictví/,proto velmi dobře znám mnoho farmaceutických léčiv a léků/.NA ZÁKLADĚ MÝCH ŽIVOTNÍCH ZKUŠENOSTÍObjednání MOC DOPORUČUJI objednání právě z SOS Lékárna s r..o..DĚKUJI VÁM MOCI ZA MOŽNOST SE VYJÁDŘIT KE SPOKOJENOSTI tímto farmaceutickým produktem.
nevím - teprve začnu používat
již jsem ho měla a jsem spokojená
Vyhozené peníze, nefunguje
Jsem spokojená.
Užívám spolu s Menoxinem. Přestaly mě bolet klouby a svaly. Zhubla jsem po třech týdnech asi 4 kg díky bezbolestnému pohybu
Včera mi přišel dnes jsem začala užívat tak jsem zvědavá na výsledky ale chodím víc čůrat než obvykle tak snad byl Garsin dobrá volba.
Žádné
Bez dodržování dietního režimu neúčinný. Napomáhá detoxikaci.pri hubnutí.
Žádné.
Zatim nic
Zatim nic
Nic
Na mě nemá vůbec žádný účinek
Já na něj nedám dopustit, opravdu mi pomáhá. Koupila jsem opakovaně.