Může to být náhoda,ale tlak se mi opravdu snížil . Brala jsem a beru-1-2 tablety denně. Jsem ráda,že existují takové přírodní produkty. Děkuji
Přípravek Tenzin obsahuje unikátní kombinaci přírodních látek, které přispívají k normální činnosti srdce a normálnímu krevnímu tlaku. Komplexní doplněk stravy obsahuje unikátní kombinaci 8 aktivních látek - rybího oleje s omega 3, extraktu z česneku, olivovníku, zeleného čaje, vinné révy, koenzymu Q10 a vitamínů B1, B6 pro maximální synergický efekt. Jedná se o doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Porovnat ceny od 276 Kč5 | 37x | ||
4 | 12x | ||
3 | 3x | ||
2 | 1x | ||
1 | 1x |
už jsem jednou vyzkoušela a tlak se trochu upravil, jak jsem využívala, tak zase stoupl, asi je třeba užívat dlouhodobě. Proto jsem si ho zase objednala.
pro mne se hůř polyká a moc mi nevoní, ale to není podstatné.
Užívám pravidelně tři měsíce, ale žádný vliv na krevní tlak, tak nevím?
užívám denně 2 tobolky a snížil se mi mírně tlak
Plni účel.
Žádné.
Spokojenost s produktem.
dobrý pocit
Užíváme dlouhodobě a výsledky se dostavili.
Ale jako u většiny přírodních přípravků je nutné upravit i životní styl. Pohyb, jidlo, aktivity,....
S přípravkem Tenzin jem velmi spokojena. Vyrovnává mi hlavně tep.
Dostupnost přípravku Možná stopový účinek při dlouhodobém užívání
Příšerný česnekový odér Napočátku nevolnost po konzumaci Sporný účinek po měsíci užívání 2x denně
Přípravek jsem zakoupil jako doplněk při dodržování diety a tělesné aktivitě. Dle nedávného měření se mi bohužel tlak významně neupravil a to i přes konzumaci přípravku dvakrát denně po dobu jednoho měsíce. Uvidíme dále, ale rozhodně se nejedná o nijak významně účinný přípravek. Navíc musíte snést poměrně nepříjemné pocity při konzumaci plynoucí z opravdu až dusivého česnekového odéru.
Super, funguje
Užívání je poznat,kladně
Myslím,že výrobek je předražený,proto si ho kupuji nepravidelně.Vysoká cena.
Dobrý výrobek,ale zbytečně drahý.
Snižuje tlak
Manželce pomohl se snížením tlaku. Pri užívání je vnímána chuť česneku, ale pouze při polykání.
Mně pomáhá.
Žádné