je vynikající, díky levanduli má protizánětlivé účinky i na gynekologické potíže, jinak díky soli velmi ulevuje od namožených svalů
žádné
jsem velmi spokojená
Epsomská sůl je přírodní forma soli hořčíku bez vůně s velmi hořkou chutí. Přípravek je vhodný do koupele celého těla pro uvolnění svalů a detoxikaci nebo na koupele nohou, jelikož pomáhá neutralizovat jejich případný zápach. Levandule působí příznivě na kvalitu spánku. Lze použít také na celé tělo jako peeling.
Porovnat ceny od 90 Kč5 | 25x | ||
4 | 4x | ||
3 | 2x | ||
2 | 2x | ||
1 | 1x |
žádné
jsem velmi spokojená
Sníží tlak po koupele, léčí otoky. Ráno na lačno dát si do skleničky tři mokka lžíci z něj a zalít deci s vodou a vypít. Čistí žalúdek, střeva, cesty, dýchací a vytváří látky k trávení.
Žádné. Je to hořké, jak silné kafe bez cukru.
Je ideální. Člověk se cítí lehčí a nemá problémy s trávení.
Dlouhodobě používám
Nevím
Používám při únavě, bolesti. Mám ráda vůni levandule.
Voní příjemně
Nejsou
super
Jsou tam kousky,ktere se ve vane nerozpustily,takze jsem mela na tele supiny,jinak zatim zadna velka hitparada,ale mam ji kratce
skvělé
pomáhá na unavené nohy jako koupel ve vaně
Vadilo mi to smetí z levandule ve vaně
Relax
Epsomskou sůl kupuji pravidelně, maslela jsem , že levandule je pouze vůně
Není to nedostatek, ale květy levandule mi vadí, takže příště bez nich