Mile překvapil.
Amarex je unikátní přírodní doplněk stravy na podporu erekce, který vznikl ve spolupráci s lékaři a odborníky na fytoterapii. Amarex byl vyvinut dle potřeb zákazníků, aby splnil jejich očekávání v sexuálním životě a podpořil rychlý nástup pevné a silné erekce. Na vývoji Amarexu se podílel i známý urolog MUDr. Ivo Pažourek, který potvrzuje kvalitu tohoto přípravku.
Porovnat ceny 899 Kč5 | 18x | ||
4 | 4x | ||
3 | 4x | ||
2 | 3x | ||
1 | 13x |
Mile překvapil.
Pouzivam ho delsi dobu ,kombinuji oba druhy jak pro rychly nastup tak pro dlouhodobe uzivani,jsem spokojen a manzelka taky:))
Vyzkoušeno již více přípravků,ale tento Váš dělá divy..Jsem mile překvapen a manželka zcela spokojena
Spokojenost, rychlý účinek
Lepší než moje očekávání :-)
Vypadá, že funguje.
tvrdší erekce, spokojenost
žádné
Zatím nejlepší, který jsem vyzkoušel.
vyšší cena
Nevím co do toho sypete, ale je to super.
Slibované účinky se dostavily, jsem spokojen.
nic
Vážně funguje!!!
Neobjevil sem.
Pro me nefunguje
Vše v pořádku, kvalitní produkty, objednávám pravidelně
Pěkný obal, velká reklama.
Absolutně nefunkční a k ničemu. Ani jedna z proklamovanych vlastností nefunguje. Je to jen další využití hlouposti mužů.
Kdo chce zbytečně vyhodit peníze tak má ideální příležitost.
Za ty prachy jsem čekal akci, dostal jsem se však do stavu rychlého vyprázdnění!!
Jsem spokojen
Nic
Super
Musím pochválit a s užíváním s Men Komplexem všechno funguje, jak má fungovat a po dlouhé době jsem našel produkt, který stojí za zakoupení :-) vřele doporučuji.
.. vůbec nepůsobí, je na nic.. asi jste mi poslali nějaký podvrh, šmejd, nahražku.. Jaromír..
Super funguje