Hlavní obsah stránky
Asia Kitchen Oshinko nakládaná žlutá ředkev na sushi 350 g
Nahlásit
Nahlásit chybu
Žlutá ředkev, známá rovněž pod názvem „takuwantaro“ nebo jako „daikon“, se využívá často v tradiční japonské kuchyni. Skvěle obohatí vaše čerstvě připravené Sushi Maki nebo Uramaki. Je určená k přímé spotřebě, stačí ji vybalit z vakuového sáčku, otřít a nakrájet do sushi rolky. Obsahuje velké množství draslíku a vápníku a působí močopudně.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Žlutá ředkev, známá rovněž pod názvem „takuwantaro“ nebo jako „daikon“, se využívá často v tradiční japonské kuchyni. Skvěle obohatí vaše čerstvě připravené Sushi Maki nebo Uramaki. Je určená k přímé spotřebě, stačí ji vybalit z vakuového sáčku, otřít a nakrájet do sushi rolky. Obsahuje velké množství draslíku a vápníku a působí močopudně. Její nasládlá chuť dodá sushi šťavnatost a pěknou texturu.
Parametry
Kategorie | Konzervovaná zelenina Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení