Skvěle funguje, pěkně voní
Jen na světlé vlasy, dělá bílý sníh. Také nevhodné k tmavému oblečení, je to potřeba hodně vyčesat.
Vaše vlasy už volají po mytí, ale vy tento zdlouhavý proces zrovna nestíháte? Jednoduchým a účinným řešením je suchý šampon Batiste Dry. Nejen, že vás zachrání absorbováním mastnoty, vytvořením působivého objemu a lesku vlasů, ale navíc nádherně voní.
Porovnat ceny od 74 Kč5 | 303x | ||
4 | 50x | ||
3 | 14x | ||
2 | 4x | ||
1 | 10x |
Skvěle funguje, pěkně voní
Výborný
Zkusila jsem i jiné značky ale od Batistu je sucháč nejlepší. Zachraňuje mě když není čas umýt si vlasy.
Vůně je na mě někdy až moc silná.
Krásne vlasy ako po umyti šamponom
Funguje
Spokojenost
používám často různé druhy této značky, ideálně vlasy nadlehčí a přidá na objemu
žádné
bezvadný produkt, když není čas na umytí a úpravu vlasů
naprosto nepostradatelný když nestíhám a chci mít vlasy vpoho
super pomocník, krásně voní a přitom jemně
Funguje výborně. Celkem snadná aplikace. Po aplikaci a pročesání (nebo vytření ručníkem) se ihned zlepší vzhled vlasů a vydrží i následující den.
Musí se po aplikaci vyčesat nebo vytřít ručníkem, jinak trochu bělí vlasy. Ale to je u těchto šamponů asi běžné.
Super věc, když není čas/chuť si mýt vlasy každý den.
Oblíbený suchý šampón od této značky. Používám více druhů od této značky - podle vůně, která mě právě baví. Funguje jak má a krásně osvěží, provoní vlasy, když už nejsou fresh. Baví mě a několikrát mne zachránil v krizi. Kupuji pravidelně a jsem spoko... :)
+++++
perfektní
Tato značka mi nejlíp vyhovuje
Manželka velmi spokojená
Používám pravidelně, jsem velice spokojená.
Jde dobře vyčesat. Nezanechává šedý povlak. Lehce zakryje i odrosty. Oddálí mytí i o dva dny.
jednoduché řešení mytí vlasů, příjemná vůně
Stříká to opravdu blond barvu. Takže spíše na zakrytí šedin ci dorostu, ale pro mě vlasy určitě to není suchý šampon!
Za mě velke zklamání. Na mých vlasech žádný prášek jako u jakýkoliv jiných, ba naopak velmi vlhký, kdy nejen že nedrží tvar, ale i se dříve masti.
Nejlepší suchý šampón
Suché šampóny Batiste občas používám a tento moc hezky voní.