Potřebujeme myčku pro dvoučlen. domácnost a tato myčka nám velikostí vyhovuje. Provoz myčky je tichý.

Cena
Dobře myje
Do myčky se nevejdou běžně velké talíře, menší talíře tam zase neustále padají, nedrží v příslušných přihrádkách. Často spadnou na skleničky a rozbijí je.
Pro běžnou domácnost nepoužitelná myčka, budeme ji reklamovat.
Pro malou domácnost naprosto skvělé a dostačujici
Velikost
Dobře myje
Jediným kladem byla nízká cena-
Jinak ale samé zápory. Po stolní myčce Elektrolux je to tak strašný rozdíl,že kdybych se mohla myčky zbavit třeba za poloviční cenu, tak bych to udělala.
Vejde se do ní opravdu strašně málo nádobí a ještě je uvnitř místo kterým by mohlo nádobí propadnout takže je nechávám prázdné. Navíc nejkratší program je na hodinu a čtvrt. U Elekroluxu nejkratší půlhodinový program umyl dvojnásobné množství nádobí. Prostě velký smutek a zklamání. J.Miklíková
V poho funguje jak má
Trochu hlučněší...jinak ok
bez hrnku na kafe umyje všechno ale to dělá každá myčka
je docela tichá
Nemůžu hodnotit,mám chvíli
Do malého bytu akorát
Snadné ovládání, tichá, dobrá cena
Tichý chod, dobře myje, využívám ob den , je snadno přístupný a hlavně mám malý byt , a tak se mi dobře vejde na kuchyňskou linku. I dodávka zboží byla velmi rychlá.
zatím spokojenost
Maká jako čert