Jedina výhoda je, kvůli výšce je mražák dole. První jsem měla 3 roky a umřela, Ok… třeba jsem měla smůlu. Teď mám tu samou už druhy rok, začíná být velmi opět hlučná. Beko Ok… jiné spotřebiče. Ale ledničky neeee.

celou domácnost mám vybavenou elektrospotřebiči BEKO již dlouhé roky a jsem spokojen
Můžu doporučit.
velký mražák, sice trochu na úkor ledničky, ale to jsme potřebovali. Lednička je tichá.
zatím jsem spokojená
Naprosto tichý spotřebič, pracuje dle našich potřeb, je užíván denně, vyhovuje nám objemem chladničky i mrazničky a dle našich požadavků má chladničku v horní části.
Zatím neshledány.
Lednice je poněkud hlučnější než jsem si myslel.
Tichá, rozměry vyhovují.
Vše mi vyhovuje, výška, možnost uspořádání, nízká hlučnost
kombinovaná lednička, ale přitom poměrně nízká a velikostí vyhovující pro jednoho člověka
pro seniora ideální - nemusí se denně shýbat pro věci v chladicím prostoru (do mrazničky se chodí méně často)
velmi solidní cena
vypadá moc hezky
perfektní kombinovaná lednička pro malou domácnost
potřebovala jsem lednici menších rozměrů,lednice samoodmrazovací a mrazák má funkci minfrost
s výběrem jsem spokojená
velmi tichá, pěkná menší lednice
dobrá koupě, za tyto peníze pěkná lednička do menší kuchyně / bytu
Výborný poměr cena-výkon, vyhovující objem chladící i mrazící části...
Ne úplně přehledný návod na změnu v otvírání dveří: pouze v grafické podobě, chyběly bližší informace...
Doporučuji tento typ kombinované chladničky, zatím jsem velmi spokojen...
přijatelná cena
dostatečný mrazák
denně
Bezproblémový chod
Standardní lednice, snad nějakou dobu vydrží.
Mám ji týden, zatím je v pohodě. Po čase budeme chytřejší.
Nemám co dodat ,všechno perfektní
Vyhovoval nám rozměrem,má velký mražak.Použivaná v létě pod pergolou.
Prostorný mrazák
možno změnit otevíraní dveří + cena
chybí lepší způsob otevírání dveří
Na chalupu OK.
Tichý provoz pro dvě dospělé osoby vyhovuje přijatelná cena
Nemáme ji dlouho tak prozatím žádné zápory
Doporučujeme