Hlavní obsah stránky
Biblia šéfkuchára: Ovocie a zelenina - kolektiv (SK)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2008, počet stran 312, slovenština, pevná / vázanáRozsáhlá encyklopedie o nejrůznějších druzích ovoce a zeleniny, o jejich výskytu, způsobu pěstování, zpracování v kuchyni, či choťových vlastností. Podrobné rady pro kuchaře s detailními fotogafiemi a radami jak zpracovat a připravit ovoce a zeleninu.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Rozsáhlá encyklopedie o nejrůznějších druzích ovoce a zeleniny, o jejich výskytu, způsobu pěstování, zpracování v kuchyni, či choťových vlastností. Podrobné rady pro kuchaře s detailními fotogafiemi a radami jak zpracovat a připravit ovoce a zeleninu.
Parametry
Výrobce | Svojtka & Co. Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2008 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 312 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | slovenština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení