Hlavní obsah stránky
Borniak Štěpka olše
Nahlásit
Nahlásit chybu
Olše, 2 lKvalita a druh uzenářské štěpky má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu uzenin. Dřevěné štěpky jsou jako koření – v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Varianty
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Kvalita a druh uzenářské štěpky má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu uzenin. Dřevěné štěpky jsou jako koření – v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži. Samozřejmě jednotlivé štěpky lze míchat a vytvořit si tak vlastní recepturu.
Tyto požadavky splňuje dřevěná drť Borniak, která je připravena z nejlepšího dřeva. Olšová štěpka se používá k uzení všech druhů mas a ryb, zaručí krásnou barvu, od tmavě zlaté až po hnědou a její výjimečné aroma proniká hluboko do pokrmů.
Parametry
Výrobce | Borniak Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Štěpka na uzení Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh dřeva | olše Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Objem | 2 l Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení
Štěpka na uzení Borniak
Mohlo by vás zajímat