Skvělá cena Pěkný desing Příjemní držení Praktické plnění bez nutnosti odklápět celé víko
Zatím nic krátká doba používání
Filtrační konvice v klasickém designu, která je vhodná do dveří chladničky. Konvice snižuje obsah chlóru, vodního kamene, některých pesticidů a těžkých kovů. Uchovává minerály, např. hořčík a vápník.
Porovnat ceny od 287 Kč5 | 35x | ||
4 | 6x | ||
3 | 1x | ||
2 | 0x | ||
1 | 1x |
Zatím nic krátká doba používání
pěkná,velká kapacita vody opět zakoupeno
je na něm vidět víc nečistot oproti bílé,ale nic,co by vadilo funkčnosti.
spokojenost
Je to dárek, tak uvidíme.
Nic
Snad se bude líbit.
Konvice pěkná, snadno se s ni zachází, výměna filtru snadná, zvládnou i děti si prefiltrovat samy vodu a nalit, voda má lepsi chuť, já jsem spokojena
Zatim žádné
Konvice cenově dostupná, filtry nahradni také k tomu jdou sehnat, ovšem nemám srovnání s jinými konvicemi a vlastnostmi filtru, tak doufám, ze jsme vybrali správně
Jsem spokojená moc, produkt vyzkoušený.
Nic
používám denně, na filtrační konvici Brita jsem zvyklá (stará mi už dosloužila) lepší filtry
Pri napousteni do konvice se vicko jen odklopi, nemusi se cele sundavat. Vhodna velikost.
Vyborna vec, voda chutna skvele.
Skvěla. Mohu jen doporučit.
bezproblémová
hezký design praktické otevírání - zvládnete jednou rukou objem stačí akorát pro naši dvoučlennou domácnost digitální indikátor na připomenutí výměny filtru super cena
jsem moc spokojená
Filtrujeme obecní vodu, která je po filtraci výborná.
O žádných nevím.
vzhledově pěkná, cena přijatelná
né zcela funkční ukazatel spotřeby
přijatelný výrobek
Je krásná, padne dobře do ruky a má digitální časovač výměny patrony
žádné
Velká spokojenost používám dva roky a super
Naprostá spokojenost.
výborná chuť vody odstraňuje vodní kámen rychlá filtrace
skvělá investice do zdravé vody