Hlavní obsah stránky
Catering: A Guide to Managing a Successful Business Operation - Bruce Mattel [EN] (2015, pevná)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2015, počet stran 320, angličtina, pevná / vázanáFrom launching the business, establishing pricing, setting up a kitchen, staffing, and marketing to planning events, organizing service, preparing food, managing the dining room and beverages, and developing menus, Catering: A Guide to Managing a Successful Business Operation, Second Edition, provides detailed guidance on every aspect of the catering business. This Second Edition is thoroughly revised and updated to include information on catering for dietary restrictions and food allergies, contemporary techniques such as sous-vide technology, and plating and presentation.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
From launching the business, establishing pricing, setting up a kitchen, staffing, and marketing to planning events, organizing service, preparing food, managing the dining room and beverages, and developing menus, Catering: A Guide to Managing a Successful Business Operation, Second Edition, provides detailed guidance on every aspect of the catering business. …
Parametry
Výrobce | John Wiley & Sons Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2015 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 320 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | angličtina Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení