Mobilní telefon Recenze Caterpillar CAT S41 Dual SIM

Recenze Caterpillar CAT S41 Dual SIM

Výrobce odolných mobilních telefonů rozšířil svou nabídku o další obrněný kousek. Na základě několikaletého průzkumu vznikl výkonný a odolný přístroj s velkou baterií s funkcí sdílení energie. Nese označení CAT S41 a představuje nekompromisní smartphone, který ocení uživatelé pohybující se v náročném pracovním prostředí či extrémních situacích. CAT S41 bez problémů splňuje ty nejpřísnější…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Pod pojmem opravdu odolný telefon se mnohým jistě vybaví značka CAT. Výrobce stavebních strojů produkuje také chytré telefony a v letošním roce to je například model S41. Spolehnout se můžete na obrněné tělo, ale i vcelku kvalitní displej a hardware. CAT S41 však bude obhajovat takřka 12tisícovou cenovku. Podaří se mu to?

Více na Mobilenet

dobře padne do ruky

odolá vodě i prachu

značná odolnost proti pádům

jemný displej

vcelku slušný hardware

velká výdrž

možnost využití jako power banky

slabý fotoaparát

nevhodné umístění tlačítek na pravém boku

starší typ konektoru

SMARTmania.cz
Hodnocení: 74 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

CAT S41 je smartphone určený pro specifikou skupinu zákazníků. Největší uplatnění najde novinka především u lidí, kteří se pohybují na stavbě nebo v jiných provozech, kde hrozí pády na zem nebo kontakt s prachem a vlhkostí.

Více na SMARTmania.cz

bytelná konstrukce a vysoká odolnost

čitelnost displeje

vysoká cena

žádné možnosti biometrického zabezpečení

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Americká společnost Caterpillar se těší již téměř 95leté historie. Známá je především díky výrobě zemních strojů, jako jsou buldozery nebo bagry. Jak šel ale čas, i tato společnost se přizpůsobila, a tak v jejím portfoliu nalezneme i smartphony. Jedním z nich je model CAT S41. Prezentován je jako superodolný telefon, který se rozhodně nezalekne tvrdšího zacházení.

Více na
Registrovaný uživatel6. listopadu 2020

Dlouhá výdrž baterie, 5 až 6 dní na jedno nabití při normálním "domácím" využívání. Kapacita baterie byla pro mne asi nejdůležitějším parametrem. Rychlost nabití baterie na plnou kapacitu je rovněž úžasná. Výborně sedí do ruky díky tvaru a povrchu. Pro mne nadprůměrná kapacita paměti a rychlost operací. Přesné satelitní určování polohy. Displej funguje suchý, mokrý, v rukavicích, prostě kdykoliv. Tři spodní tlačítka jsou výborně tvarovaná, takže i v rukavicích bez problému nahmátnete to správné. Fotoaparát je opět o krok a půl dále, než na předchozích modelech, ale ten pro mne není až tak důležitý. V porovnání s modelem S60, který jsem měl předtím, jsou na modelu S41 vylepšeny krytky všech možných přípojek. Na modelu S60 se postupně ulamovaly, zde to vidím výrazně optimističtěji. Nabíjecí konektor je dole uprostře, takže se nyní telefon vejde do většiny univerzálních autodržáků.

Samozřejmě trochu větší váha, daná silnou baterií. Chvíli jsem si zvykal na umístění tlačítek hlasitosti a zapínání na opačné straně, než tomu bylo na předchozích CAT telefonech, které jsem měl (tam byly vlevo).

Pro mne výborný telefon pro lidi, kteří potřebují vydržet alespoň dva dny bez nabíječky i v terénu. Osobně nemám co mu vytknout. Pro mne osobně to byla vynikající koupě.