Kamera do auta Recenze Cel-Tec E11

Recenze Cel-Tec E11

Palubní kamera Cel-Tec E11 s FULL HD rozlišením, špičkovým senzorem Sony Exmor, šesti článkovou čočkou s úhlem záběru 170 °, barevným LCD displejem a funkcí WDR pro lepší výsledky za špatných světelných podmínek a v protisvětle.

Cel-Tec E11
2 190 Kč

Hodnocení 88%

8 hodnocení

Registrovaný uživatel13. března 2020

Dobrá kamera

Registrovaný uživatel27. února 2020

Skvělý poměr cena/kvalita Kvalitní obraz z kamery Designově malý kamera

Nelituji nákupu této kamery. Funguje, jak má.

Registrovaný uživatel11. září 2019

Kvalita záznamu

Konektor napájení - po týdnu šetrného zacházení se přesto ohnuly piny.

Registrovaný uživatel17. května 2019

Kamera dobra

Registrovaný uživatel16. dubna 2019

Dlouhý přívodní kabel, dá se schovat za čalounění. A dobrý natáčení i v noci.

Když jsem zadal smazat vše (videa), nic se nesmazalo. Třeba to je rukama.

Z Číny se dá vždycky všechno sehnat levněji, ale nic se nemá přehánět. Já těch peněz za to nelituji.

Registrovaný uživatel15. dubna 2019

záznam 266 GB

Lepí se na sklo

Funguje OK

Registrovaný uživatel23. března 2019

Kameru CEL TEC jsem si vybral protože už s touto značkou mám kladné zkušenosti. Firma jako taková má velmi dobré jednání, kamery aspoň ty co jsem už měl jsou kvalitní a za ty penize odvádí více než dobrou práci.

Bohužel u této kamery mám asi smůlu, sice jen v jednom detailu ale i tak budu muset přístroj reklamovat. Kamera neuzamyká videa. I když tu možnost uvádí v návodu, tak se mi prostě nikdy nepovede uzamknout záznam když to potřebuji udělat. Jinak funguje jak má.

Firmu CEL TEC doporučuji, i přes současnou mou horší zkušenost. Snad ji vyřeší reklamace.