Hlavní obsah stránky
Česká a slovenská kuchařka: 75 klasických receptů - Ivana Veruzabová
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2013, počet stran 116, čeština, pevná / vázanáStravovací zvyklosti u nás do značné míry utvářely vlivy z okolních národů. Slovensko bylo dlouhou dobu pod nadvládou Maďarů, České země zase byly dlouho pod vládou Němců a Rakušanů, a právě odtud pochází obliba kysaného zelí, brambor, knedlíků a masa v tradiční české kuchyni.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Stravovací zvyklosti u nás do značné míry utvářely vlivy z okolních národů. Slovensko bylo dlouhou dobu pod nadvládou Maďarů, České země zase byly dlouho pod vládou Němců a Rakušanů, a právě odtud pochází obliba kysaného zelí, brambor, knedlíků a masa v tradiční české kuchyni. Přesto mají kuchyně obou zemí své typické rysy a charakteristická jídla. Tato kuchařka obsahuje 75 klasických receptů - od polévek, předkrmů a chuťovek přes úpravu masa a prřípravu…
Parametry
Výrobce | Svojtka & Co. Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2013 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 116 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-256-0968-2 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení