Hlavní obsah stránky
Československé masné výrobky - Václav Šedivý (2022, pevná)
Nahlásit
Nahlásit chybu
Česká, rok vydání 2022, počet stran 752, čeština, pevná / vázanáKuchařka Československé masné výrobky od autora Václava Šedivého představuje 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od padesátých let dvacátého století do roku 1993. Kniha byla vydaná v roce 2022.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Informace
Popis
Kuchařka Československé masné výrobky od autora Václava Šedivého představuje 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od padesátých let dvacátého století do roku 1993. Kniha byla vydaná v roce 2022. Obsahuje 752 stran.
Parametry
Výrobce | Nakladatelství OSSIS Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh kuchyně | česká Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2022 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 752 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh kuchařky | maso, grilování, steaky Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-86659-68-8 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení
Mohlo by vás zajímat