Tuhle stavebnici jsem hledala dlouho kam se hrabe Mineckraft nebo lega s jednou postavičkou super stavebnice děkuji
Sestavte si v pokojíčku svůj první dům. Dům je jednopatrový a s krásnou zahrádku doplňuje venkovní posezení. Pokud si budete chtít zajet do města, jistě jako dopravní prostředek využijete motorku. Tato stavebnice povzbuzuje dětskou zručnost, představivost a kreativitu.
Porovnat ceny od 613 Kč5 | 21x | ||
4 | 7x | ||
3 | 3x | ||
2 | 0x | ||
1 | 2x |
Za mňa len maximálna spokojnosť, určite ešte niečo objednám v budúcnosti.
Kromě moderního domu jsou součástí i dva panáčci, motorka, stromy a květiny.
Okénka vypadávají z rámů.
Široký sortiment, rýchlosť dodania
dárek
Velké kostry. Malého to hodně baví
Pěkný dárek pro malé stavitele
Krásný domeček, funkční se spousty detailů
Složitější návod, menší děti sami podle návodu nepostaví
Velmi kvalitní a do detailů zpracovaná stavebnice, která děti bude určitě dlouho bavit
Hodne oken a doplnku. Kdyby to slo postavit, tak je hezky.
Kostky na sobe prilis nedrzi. Jsou hodne ostre. Dum je vymysleny dost zvlastne, ze snadno spadne.
je lepší jak předražené LEGO, cena je výhodná, jde postavit i další věci a může se kombinovat s dalšími produkty CHEVA vnučka jej používá skoro každý den
Stavebnice bavila dceru a baví i vnučku.
Málo figurek (chtělo by to tátu, mámu a alespoň jedno dítě) nelze dokoupit komponenty střechy, které se nám ztratili.
Super obdoba stavebnice LEGO. A je to náš výrobek! Kupovala jsem jej pro vnučku, ale i moje děti si s ní před lety vyhrály, a cena dobrá. Jde s ní stavět spousta věcí, nejen dům. Jen jsem to trošku přehnala, nevšimla jsem si značky 6+. Vnučka má jen 4 roky.
nevím, byla jsem s ní spokojená a děti taky