Mužná vůně s obrovskou výdrží. Na kůži se drží 7+ hodin, první 2-4 hodiny je projekce přímo obrovská, pak se pozvolna začne vytrácet. Na oblečení drží klidně i 24 hodin. Je to Dior, takže kvalita ingrediencí zaručena Ženám se líbí
Vysoká cena Sprejer
EDP mi přijde mnohem více propracovanější než EDT. Hlavní rozdíl je v tom, že se neotevírá, tak šíleně protivnou bombou Ambroxanu. Ambroxan tam sice je stále více cítit, ale nepřebíjí ostatní složky, tak jako v EDT. Podle mě je to celoroční parfém, který se líbí téměř každé ženě. Problémem ale je, že ho dnes nosí téměř každý. I tak sbírá neskutečné množství komplimentu. Osobně mi v podzimním počasí Ambroxan moc nevyhovuje, mám z něj šílený bolehlav, proto ho používám spíše na jaře či v létě. Další výhodou tohoto parfému je, že za vámi zanechává úplně šíleně obrovskou stopu. A v uzavřené místnosti ani nemluvím. Bál jsem se, že přeformulace, která byla v roce 2020 bude mít na vůni fatální následky, ale vůbec. V porovnání s 2019 jsou v 95% totožné a výdrž je stejná. Co mě ale opravdu mrzí, tak je sprejer. Má předchozí verze 60ml z roku 2019 měla tak úžasný sprejer, kterým šla krásně řídit dávka a místo kam parfém nanášíte. Verze 200ml 2020 má taky slušné dávkování, ale dělá spíš oblak než přímou dávku. Za ty peníze / kvalita si myslím, že je to stále dobrý kup.