Hlavní obsah stránky
Chytil Laktalbumin 500 g
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Velikost balení 500 gLaktalbumin je syrovátkový protein, který zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Řeší například praskání kuliček při krmení kobrou.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Laktalbumin je syrovátkový protein, který zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Řeší například praskání kuliček při krmení kobrou. Ve vodě je částečně rozpustný, lehce stravitelný a vhodný do směsí pro chladné vody. Při vyšších koncentracích může způsobovat nadnášení kuliček.
Parametry
Výrobce | Chytil Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Návnadové suroviny Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Velikost balení | 500 g Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení