Stavebnice COBI Recenze COBI World War II 2715 Sherman M4A1

Recenze COBI World War II 2715 Sherman M4A1

Stavebnice modelu slavného amerického středního tanku Sherman M4A1 v tradiční zelené Army kamufláži. Sestavený model má otočnou věž s nastavitelným náměrem kanónu, zadní poziční světla a bednu na nářadí. Pásy jsou funkční a s modelem lze snadno jezdit po neklouzavém povrchu. Rozměry po sestavení činí 13 x 6 x 8 cm.

pettep734. prosince 2025

S výrobky stavebnic Cobi není žádný problém. Vše je tak, jak má být. Vše sedí...

Registrovaný uživatel8. listopadu 2023

Krásná stavba těla, pásy skvěle fungují a sám o sobě vypadá dobře! Jsem velmi spokojen, až na to, že byste mohli do svých setů přidávat i tankové doplňky jako jsou pásové rezervy, kanystry nebo vyprošťovací klády. Mám s tím strašný problém, když tyto doplňky potřebuji pro animace a rád bych ocenil, když i za tak vysokou cenu, dáte "dárečky" do těchto setů, hodně to pomůže mě a určitě i komunitě! - Bachurski Mateusz

Pokud můžete, zkuste přidat do setu i placaté kostky, které by udržely kola na jednom místě, když se tank pohybuje a osoba na něj zatlačí, kola se okamžitě vylomí a oprava začíná znova a pořád dokola, děkuji. - Bachurski Mateusz

Perfektní model! Obdivuji vaší firmu, že si na tom dává takovou práci!

Registrovaný uživatel5. dubna 2023

Vše super. Spokojenost jako vždy