Snadná instalace

Snadná instalace
FUNGUJE!! Koupil jsem i kolegům. Jednoduché, funguje na principu fyziky, já ji vystudoval :-)
Špatně "drží" na masce chladiče, mám tam čtyři. Dvě "vpřed", dvě "do strany". "Upadly" mi v myčce dvě. Tak jsem dvě zbývající utrhl, objednal další. Koupil jsem si "dvousložkový epoxid", již se "nehnou"!! Zvířátka jsou v bezpečí, což je HLAVNÍ!! Já také, mám RUSKÉ auto, Ladu Vestu
SUPER!! Jen to "přilepení". Já si poradil
Už jsem měl střed se zvěří a oprava byla dost drahá , tak se snažím snížit pravděpodobnost dalšího střetu . Pokud to bude fungovat tak jak uvedeno , budu spokojen a za tu cenu to stojí za to vyzkoušet .
nevím jaké kvality je páska na přilepení , uvidíme jak dlouho vydrží .
poměr cena výkon odpovídá kvalitě výrobku . Za mě , asi bych zvětšil plochu pro přilepení a změnil kvalitu lepící pásky
jednoduchý nápad, prostě to funguje :)
hned na druhý den z nárazníku jedem upadl a za dva dny i druhý
k ničemu
špatne přichycený lepeni
ano již jsme měli a byli spokojeni
Opravdu poctivě jsem jej nalepil na rovnou plochu, cestou po dálnici po ujetí 300 km mi někde odpadl. Zda plaší nemohu posoudit.
asi funkční, používal jsem již dříve, a ok
Zajímavé a prospěšné.
Píšťalka funkční již při fouknutí.
Již jsem je měl na autě a zvěř jsem nepotkal.
Nelze prověřit v provozu.
Uchycení je nestabilní.
Já píšťalka fixuji navíc drátem.
Za pár korun se mi snad zvěř vyhýbá
Dlouhými lety prověřeno - levné a funkční
funguje v podstatě bez údržby, bez proudu atd. (pouze občasná kontrola pokud jezdím v blátivé oblasti-zanesení otvoru hrubými nečistotami)
používám na jednom autě - montuji na druhé (5 let bez sebemenšího problému)
pozor na kvalitu oboustranné pásky pro instalaci na karoserii
super věc (srny, pokud jsou mimo silnici stojí a poslouchají, nebo se otáčí a odchází směrem od silnice)
mám s tím už zkušenosti je to dobrá věc
mám je několik let na všech autech i moto a super
na autě mám navíc ještě zdvojené
strašné...... na autě nedrží šílený šunt, ale co by asi člověk chtěl za ty peníze
Trochu větší, do masky se nevešel, musel jsem ho nalepit k značce na podvozek. Nevěřím proto v dlouhou životnost.
urcite funguje, srny utikaji zdaleka
Opravdu funguje
Výrobek vypadá na první pohled dobře.
I přes to že jsem vyměnil originální malé lepící polštářky za nové přes celou plochu tak při jízdě upadli.
Plaší to všechny
K ničemu