Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Čtyři roční období na talíři - Jaroslav Sapík, Jiří Babica (2016, pevná)

Produkt již není v prodeji

Čtyři roční období na talíři - Jaroslav Sapík, Jiří Babica (2016, pevná)

8 hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2016, počet stran 192, čeština, pevná / vázaná, vaření s osobnostmiŽivotním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent.

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Obvyklá cena
Nejnižší cena za 30 dní
330 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
0 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
17. 11. 202526. 11. 202506. 12. 202515. 12. 2025310 Kč320 Kč330 Kč340 Kč350 Kč

Podobné výrobky

Všechny podobné
Mohlo by vás zajímat

Kuchařky a nápoje Nakladatelství Eminent

Více z kategorie

Informace o Čtyři roční období na talíři - Jaroslav Sapík, Jiří Babica (2016, pevná)

Popis

Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. „Byl to náš progresivní elév,“ vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho kolega doplňuje: „Už tehdy jsem si uvědomil, že se pro tohle povolání narodil.“ Jejich životní cesty se pak obloukem osudově protnuly na Barrandově. Čtyři roční období jsou jejich prvním společným knižním projektem. Jaroslav Sapík, špička v kuchařském oboru a propagátor české kuchyně doma i v zahraničí, vaří pro širokou veřejnost a hlavně pro hosty ve svojí rodinné restauraci. Jiří Babica je jeden z našich nejoblíbenějších televizních kuchařů a jeho doménou je vaření určené pro všechny. „Vždycky jsem chtěl, aby si moje recepty zvládnul připravit každý doma sám a měl z vaření radost.“ Rytmus střídajících se ročních období provází i jejich společnou knihu a lahodně se vine celým rokem. Používají při tom hodně surovin, které jsou v dané roční době přirozeně dostupné a patří do ní. K jaru patří kozí sýr, mladé telecí nebo šťovík, k létu třešně a ryby, k podzimu švestky a zvěřina – a zima, to je samozřejmě česká zabijačka. Pokud tomu rozumíte, stane se vám tato kniha radostí i inspirací.

Parametry

Základní údaje

VýrobceNakladatelství Eminent
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Jazyk a vazba

Jazyk
čeština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazba
pevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Druh

Druh kuchařky
vaření s osobnostmi
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Ostatní parametry

Počet stran
192
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání
2016
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo
978-80-7281-509-8
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
21. října 2016
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze 88%

Hodnocení: 88%
8 recenzí
5
5x
4
1x
3
2x
2
0x
1
0x

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Přidání nového hodnocení

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatel10. ledna 2021
Hodnocení: 100%

Krásná kuchařka

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel12. ledna 2020
Hodnocení: 100%

Recepty jsou zajímavé a z dostupných surovin.

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Oblíbené výrobky
Časté volby
Podobné kategorie
Trendy na Zboží
Nakupujete
Internet a PC
Tech a AI