Hlavní obsah stránky
Cukrářská výroba I - L. Bláha, Věra Conková, F. Kadlec (2019)
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2019, počet stran 178, čeština, brožovanáPáté, přepracované vydání této cukrářské knihy. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Páté, přepracované vydání této cukrářské knihy. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků.
Parametry
Výrobce | INFORMATORIUM Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2019 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 178 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | brožovaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-7333-137-5 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení