Kávovar má na dobrý výběr káv.Líbí se mi samočištění trysek zvláště pak na mléko.Denně je v provozu.
Zatím spokojenost.

Zatím spokojenost.
Super kafe!!!
Rozhodně doporučuji.
Mám již druhý a musím říct maximální spokojenost.Tdn starší co ma 9 let, jsem dal dceři a koupila jsem si lepší řadu...
Mléko sleha vyborne
Porad se čistí
Je potřeba vychytat, jaka káva je pro vás dobra
Kdyz připravuje capuccino je potřeba měnit nástavce
U jemného mletí hlásí, že je potřeba vyčistit zásobník na mletou kávu a ten je přitom úplně prázdný...po pul hodine jsem to vzdala a nastavila hrubší mletí
Jak se často výběru ten zásobník na mléko, čekám, že to brzo praskne
používáme denně spokojenost
Výborná káva, neomezené množství napěněného mléka s hustou pěnou. Automatická příprava kávových nápojů s možností úpravy množství, sily aroma. Používám přes rok v práci a musel jsem si ho pořídit i domů.
Miluju ten stroj. Miluju to kafe z něj. Dobře se čistí.
Již dostatečně odzkoušeno, velmi kvalitní. Používám denně.
Doporučení od rodiny.
Jednoduchá obsluha.- výborná káva
Min. 2 - 3x za den
Dostatečný výběr
Triska napěňovače mléka nedosáhne do skleničky pod výtokem kávy musí se ručně přesouvat
Proto průměr
Super mašinka
Výborná údržba, zvláště mléčné cesty se udržují velmi jednoduše v čistotě. Možnost variability při různých druzích připravovaného nápoje velmi široká.
Zrnka kávy zůstávají viset v násypce,takže je třeba je mechanicky posunout.
Wow
Máme problémy s největší mléčnou pěnou,
Super stroj Pracuje bez problémů snadná údržba
za 3 dny poškrabaná a to silně odkapávací nebo odstavná ,,nerezová" ploška pod šálek... a to byl dárek.Teď s tím budu mít problém,protože je všude zavřeno
- Po zapnutí je téměř okamžitě připravený k použití
- maximálně jednoduché ovládání, menu v češtině,
- 13 receptů výborné kávy,
- možnost nastavovt parametry kávy přes mobilní aplikaci,
- bohatá krémová pěna na mléčných kávách (latte, cappucino, teplé mléko),
- až překvapivě nádherný design (subjektivní názor) a tichý chod,
- filtr na vodu v balení kávovaru, dostatečně velká nádržka na vodu (1,8 l)
- Jak se všude zmiňuje, velmi rychle se poškrábe odkládací mřížka z leštěného nerezu
- mám chuť na kávu i v 10 hodin večer
- zápory opravdu žádné nejsou, uvidíme, jak dlouho bude přístroj sloužit
Z přístroje jsem nadšený!!!!!