Kávovar Recenze De'Longhi EC 850.M

Recenze De'Longhi EC 850.M

Kávovar De'Longhi EC 850.M oceníte jako milovníci kvalitní kávy, kterou si připravíte klasickým a osvědčeným pákovým systémem. K vyzkoušení láká caffè latte, klasické cappuccino a další oblíbené nápoje. Elegantní kávovar je vyroben z nerezové oceli, čímž vynikne v každé kuchyni a stane se ozdobou interiéru, podobně jako v pravé italské kavárně. Klíčové vlastnosti - Automatický systém pěnění…

CoVybrat.cz
Hodnocení: 65 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Kávovar určitě neurazí žádného milovníka kávy, který si potrpí i na částečnou vlastnoruční přípravu. Díky tlačítkům na přípravu cappuccina a macchiata je tato příprava opravdu snadná. Automatické napěnění mléka se postará o dobře napěněné mléko s bohatou pěnou. Přístroj se snadno obsluhuje i čistí a pohodlné je i automatické odvápnění. Uživatelsky ne příliš komfortní je zasunutí zásobníku na vodu, takže nemůže rychle vizuálně zkontrolovat, zde je v něm dostatek vody. Rozhodně je škoda, že kávovaru chybí plocha pro nahřívání hrnečků.

Více na CoVybrat.cz
Registrovaný uživatel26. června 2022

Jednoduchý, pákový, dobrý poměr cena/kvalita. Použití 2x denně, 4 kvalitní espressa, umí i obstojné kapučíno nebo latté. Splnil očekávaní.

Sklenice MAXXO DG 832 Latte nabízené jako vhodné k tomuto kávovaru jsou příliš vysoké.

Pavel Polívka18. října 2021

v první řadě cena vynikající káva, nastavení objemu nápoje, jak míry mléka, tak kávy, (cappuccino/latte), možnost nastavení šlehání mléka (cappuccino/latte), dá se s tím kouzlit :-) , nastavení tvrdosti vody, ohledně programu na odvápnění, nastavení teploty vody, tryska na horkou vodu a hlavně PÁKA, ta nemá chybu, tichý, robustní, krásný

snad jen maximální výška sklenice / šálku 9,5 cm a šířka cca 6,5 cm

V první řadě bych doporučil těl, co si rádi připravují kávu sami, páka je páka. Vy, co tu mluvíte o zoufalém šlehání mléka se ujistěte, co máte na nádobce mléka nastaveno, nastavuje se tam míra našlehání (cappucino/latte). Zápory, co jsem zde četl jsou jen vlivem špatného nastavení a vypadá to, že nikdo neviděl přiložený návod ani z letadla :-) Nemám naprosto co vytknout. Stači jen kouknout na youtube a zadat EC850.

Registrovaný uživatel11. července 2021

zpěňovač na mléko přestal fungovat poté, co udělal 2 (slovy: dvě) capuccina. od té doby už mléko nepění, pouze vytéká mírně ohřáté. po další době přestala téci i káva.

Registrovaný uživatel25. června 2021

Poměr cena - výkon - vynikající. Jednoduchou cestou se připraví jak vynikající exsspreso, capuccinotak i latté. Používám denně.

Registrovaný uživatel30. května 2021

je pěkny do male kuchyne ,dela presso,latte ,capucino,kafe presso ,nezabírá moc místa ,pákový ,pro dvě osoby akorat i pro jednu ,když máte radi min.dvě kavy za den

složity manual ,než jsem přišla na to jak udelat dobry kafe ,nakonec ok,latte ve vyšších sklenicích jako v kavárně neudělate ,pod paku s kafem se vejde jen nižší šálek ,to jsem vyřešila ale po 14dnech najednou nic,z manualu nejde vycist co s tím,zkoušela jsem kde co , přitom jsem vše delala stale stejne ,budu volat servis at mi to předvede, nebot mam kavovar za dost peněz a nakonec vařím denne kafe z konvice,pro samotnou ženskou jako jsem já ,nedoporučuji,měla jsem nespresso kavovar,ten,zas byl na kapsle,to mě vubec nechutnalo ,tady kafe moc dobrý jen ale chvíli než nastane problem,po tehle zkušenosti nevím zda bych koupila znovu ,uvidím po servisu,nechci nikoho odradit ,ale ja jsem zklamana,možna po vysvetlení a předvedení servisakem napíšu novy a lepší komentař,doufam že chyba je ve mě

shrnutí ?udělám si kafe z konvice a zítra budu řešit kavovar se servisakem

Registrovaný uživatel18. května 2021

Oceňuji automatické napěňování mléka. Jednoduché ovládání.

Malý prostor mezi pákou a odkapávací podložkou. Musim pořídit ještě nové šalky. Malá nádoba na vodu.

Registrovaný uživatel18. února 2021

Koupeno pro rodiče. My již máme 5 let bez jakéhokoliv problému.

Registrovaný uživatel31. ledna 2021

Jednoduché ovládání,rychlá příprava kávy.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2020

Kafe je výborné, ale nejsem žádný znalec. Mléko skvěle našlehané. Odnímatelná nádobka se dobře čistí. Pokud vím tak jde o jediný pákový model s napěňovačem.

Late a cappuccino jsou nerozlišitelné. Chybí program jen pro mléko.

Kávovar jsem vybral jako nejlepší v poměru cena - výkon.

Bejdakovaj29. října 2020

Velice tichý kávovar, který vám přípravý velmi kvalitní kávu. Napěnovač dělá dokonalou pěnu. Jsem spokojená na 110% a všem nenáročným na domácí kávu vřele doporučuji. Již ho mám 3 roky a super. Vyzkoušela jsem kávovary v práci či sousedů ale tento prostě něj.

Registrovaný uživatel29. ledna 2020

Slušná extrakce kávy, robustní, tichý.

Automatické šlehání mléka naprimo je zoufale, doporučuji nechat pěnu natryskat do konvicky, proklepat a promichat. Výsledek je ucházející. Malá nádržka na vodu.

Na domácí použití pro nenarocneho uživatele nebo konzumenta espressa solidní. Samozřejmě nelze čekat zázraky, především zaostává peneni mléka.

Registrovaný uživatel5. ledna 2020

Nizka cena, kafe super, prijemna vune pri priprave kavy.