Škoda že nemá volbu kafe laté
Kompaktní kávovar De'Longhi ECAM 23.460.SB se pyšní patentovaným systémem LatteCrema, který dokáže připravit hustou mléčnou pěnu. Kávovar je vybaven LCD displejem v českém jazyce a individuálním nastavením nápoje dle vašich preferencí. Některé části kávovaru je možné umýt v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti - Ocelový mlýnek s 13 stupni hrubosti mletí - Automatický systém pěnění mléka - Osobní…
5 | 45x | ||
4 | 7x | ||
3 | 0x | ||
2 | 0x | ||
1 | 0x |
Škoda že nemá volbu kafe laté
v odkapávací misce se hromadí hodně vody, ikdyž pro proplachy, zapínání i vypínání používáme zvláštní šálek.
Jsme velice spokojeni. Jednoduchá obsluha, nádržka na mléko se jednoduše vyjme pokud zrovna není chuť na cappuccino.
Doporučuji celkem jednoduchá obsluha a dobrá káva. Používáme za den při návštěvách mnohem častěji.
Kvalita mlýnku, Samočistící programy, Filtr na změkčení vody.
jsme spokojeni.
Spokojenost, plní přesně co má:-)
Cena a rozměry kávovaru
Jsem spokojen můžu jen doporučit
Plno
Absolutní spokojenost. A to tomu rozumím.
individualni nastaveni jednotlivych kav, dalsi moznosti jsem jeste ani neprozkoumal, cappucino super, vsechno samo
nevím o žádných zatím
De'Longhi znam uz v nekolika variantach x let z prace a z rodiny, takže jsem věděl do čeho jdu a vůbec nelitujeme.
Zatím velká spokojenost
Káva je skvělá.
Zatím mám krátce ale i tak paráda. Skvělá káva Snadné ovládání