Ze začátku super spokojenost..
Pokud si nedám do 3hodin kafe znova tak se kávovar vypne,velká spotřeba vody, při každém čištění
Po půl roce používání,jen výjimečně dokáže naslehat mléko

Ze začátku super spokojenost..
Po půl roce používání,jen výjimečně dokáže naslehat mléko
Jednoduchy na ovladanie, presne upozorni co potrebuje, dobre sa udrziava.
Variabilnost, moznosti skvele. Mam rada mliecnu kavu a tento stroj mi ju splnil. Naviac sa mi paci moznost cappucino alebo ina kava - rozpustna bezkofeinova si dokazem vylepsit moznostou naviac mliecnej peny.
Nevidim ziadny nedostatok.
Cena, vykon a vsetko v tejto cene lepsie nenajdem. Maximalna spokojnost.
Dle recenzí jsme vybrali tento produkt a udělali jsme dobře! Zatím velká spokojenost. Jednoduché a jasné ovládání a hlavně to umí VYNIKAJÍCÍ kávu. Doporučujeme ostatním kdo se rozhoduje o koupi.....
Chtěla jsem hlavně kvůli laté a perfektní je, že si nastavíte přesně jaké chcete, aby se vám pod tlačítkem capuccino udělalo. Nemám co vytknout, jsme moc spokojeni.
Káva dobra spokojenost
Odkládací plech na šálky z nekvalitního materiálu je poškrábaný
Můj první kávovar a jsem se vším spokojen
Spokojenost. Plní co má a je radost pít dobrou kávu.
Po 17 dnech chce provést odvápnění. Není to nějak často?
Výborná káva
Více možností nastavení kávy
Individuální nastavení "své kávy "
Výborné capuccino
Možnost horké vody na čaj
Menu v cz
V manuálu píší možnost uvaření kávy Latte ,ale podrobnosti chybí. Na internetu jsem se dočetl,že v návodu je chyba a že tento model to neumí . Trošku mi to zavání klamáním zákazníka
Vyšší cena
Za své peníze dostanete výborný kávovar na výbornou kávu a capuccino . Značka DeLonghi je kvalita. Předchozí kávovar jsme měli 2 roky bez sebemenších problémů
Určitě doporučuji
Super. Jsme moc spokojeni. Jednoduché ovládání, výborná káva.
Má ho syn.
Je možno na jeden stisk udělat kapučíno.
Denně i 2x
Zatím nevím mám ho 2 dny
Na doporučení,je spolehlivý,denně.
Doporučil bych ho všem ostatním.
Funguje perfektně
Velmi rychlá příprava cappuccina
Odnímatelná nádobka na mléko s proplachem
Dobrý pomocník do domácnosti
Vše funguje skvěle.Káva je naprosto skvělá a ten výběr chutí!Jednoduché ovládání!
Nic nepozoruji.
Doporučuji ke loupi!
Vyborne kafe, parádní vzhled
Jednoduchá obsluha
Perfektní pěna za použití plnotucneho mleka skvěle připravena káva .
Nelze samostatně připravit pouze napěněné mléko lze to jen při volbě predemleta káva a volba kapucino zásobník prázdný a udělá pouze napěnene mléko .
De'longi ecam 23,460b je můj první automatický kavovar a zatím velká spokojenost rychle vypestovna závislost na skvělé kave. Email
Přátelská obsluha rychlost jednoduchost.
A úplně nejlepší je cappucino na 1 tlačítko.
Kvalita kávy espreso je srovnatelná s pákový systémem.
Vynikající výrobek
Vše super kafe řekne si co potřebuje to se mi libi