Hlavní obsah stránky
Encyclopedia of Chocolate - Frédéric Bau (EN)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Angličtina, počet stran 416, rok vydání 2018, brožovanáMaster the art of chocolate through one hundred fundamental step - by - step techniques, including chocolate basics (tempering, ganaches, pralines), candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice cream and sorbet, sauces, and baker’s secrets (marbling, faultless cake crusts, beating egg whites, and more). Each method is explained in text and photographs.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Master the art of chocolate through one hundred fundamental step - by - step techniques, including chocolate basics (tempering, ganaches, pralines), candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice cream and sorbet, sauces, and baker’s secrets (marbling, faultless cake crusts, beating egg whites, and more). Each method is explained in text and photographs. More than one hundred recipes include the classics (Black Forest cake, profiteroles,…
Parametry
Kategorie | Cizojazyčné knihy Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | angličtina Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 416 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2018 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | brožovaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vícejazyčná kniha | ne Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení