Hlavní obsah stránky
Cizojazyčná kniha Encyclopedia of Chocolate - Frédéric Bau (EN)

Encyclopedia of Chocolate - Frédéric Bau (EN)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Angličtina, počet stran 416, rok vydání 2018, brožovanáMaster the art of chocolate through one hundred fundamental step - by - step techniques, including chocolate basics (tempering, ganaches, pralines), candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice cream and sorbet, sauces, and baker’s secrets (marbling, faultless cake crusts, beating egg whites, and more). Each method is explained in text and photographs.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Master the art of chocolate through one hundred fundamental step - by - step techniques, including chocolate basics (tempering, ganaches, pralines), candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice cream and sorbet, sauces, and baker’s secrets (marbling, faultless cake crusts, beating egg whites, and more). Each method is explained in text and photographs. More than one hundred recipes include the classics (Black Forest cake, profiteroles,

Parametry

KategorieCizojazyčné knihy
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykangličtina
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran416
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2018
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbabrožovaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vícejazyčná knihane
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení