Používám Gynex spoustu let,začalo to zánětem dělohy,který nereagoval na běžné podávané léky to me bylo 35 let a dlouhodobě jsem trpěla opakovaným zánětem a hormonální nerovnováhu a s tím spojenou neplodnosti ,výkyvy nálad ,úzkosti a otoky.Neustále do me ladovali antibiotika a hormony a můj život se změnil v peklo.,pak me známa seznámila s výrobky energy,začala jsem prave s gynexem,vysadila ostatní prášky .Zánět dělohy zmizel po pravidelném užívání do pul roku ,doktor tomu nechtěl věřit ,ještě se mi vysmíval ,ze jsem naivní a věřím nějakým kapkam.Je pravda,ze Gynex neni všemocný ,ale udržuje me ve stavu ,který je snesitelny pro zivot,oddaluje mi menopauzu ,po které jsem již dle lekaru měla byt před pěti lety.Otěhotnět se mi sice nepodařilo ,ale velmi mi zmírňuje prave projevy nastupující před menopauzou.Zkoušela jsem ho několikrát vysazovat,abych zjistila stav s nim a bez nej a pokaždé se mi vrací všechny potíže v plné sile,takže proste věřím ,ze mi pomáhá .Samozrejme,ze neni všemocný ,slale mívám úzkosti spojené s poklesem hormonu a otoky,ale neni to už neustále ,spíše v souvislosti s PMS a podstatně mírnější ,opakovaně záněty už jsou minulosti .Důležité je si najít správně dávkování ,me se osvědčila nižší dávka dlouhodobě a samozrejme dodržují tydeni pauzy,je to velmi individuální .jsem přesvědčena ,ze měsic užívání moc nezmění ,sice se rychle cítíte lépe ,ale pak se vše vrací zpět ,chce to opravdu zařadit užívání do sveho života ,jako jakýkoli jiný lék k dlouhodobému užívání ,nemoc nám také nevznikla přes noc ,to se samozrejme týká pouze chronických potíží a je to pouze můj osobní názor a zkušenost.Omlouvám se za tak dlouhou recenzi,ale to ,ze mi výrobek vyhovuje ,zřejmě někomu kdo sedí u počítače zoufalý a hledá záchranu moc nepomůže Je mi 45 let .
Nic