Hlavní obsah stránky
Escoffier - Auguste Escoffier (EN)
Nahlásit
Nahlásit chybu
Angličtina, počet stran 638, rok vydání 2011, pevná / vázanáNo cook should be without the original, unabridged translation of Auguste Escoffier`s masterpiece Le Guide Culinaire, a classic recipe reference resource which popularised haute cuisine as we know it when it was first published in 1903. This handsome new edition is a treasure-trove of over 5,000 recipes to guide chefs cooking along classic lines as well as inspire them with fresh ideas.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
No cook should be without the original, unabridged translation of Auguste Escoffier`s masterpiece Le Guide Culinaire, a classic recipe reference resource which popularised haute cuisine as we know it when it was first published in 1903. This handsome new edition is a treasure-trove of over 5,000 recipes to guide chefs cooking along classic lines as well as inspire them with fresh ideas. These French dishes form the foundation of modern culinary art and…
Parametry
Výrobce | Elsevier Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Cizojazyčné knihy Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | angličtina Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 638 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2011 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vícejazyčná kniha | ne Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení