Těžko říct.
Užívám měsíc a na mě to nijak nefunguje.
Nechci to nijak shazovat, možná to nefunguje jen na mě, ale po měsíci užívání to nepřineslo naprosto žádný efekt.
Proibs je prostředek na léčbu příznaků IBS (syndrom dráždivého tračníku), jako jsou žaludeční křeče, nadýmání a změny stolice (průjem a/nebo zácpa). IBS je běžná funkční porucha střev charakterizována bolestmi břicha, nadýmáním a změnami stolice. Jedná se o doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Porovnat ceny od 223 Kč5 | 93x | ||
4 | 30x | ||
3 | 8x | ||
2 | 1x | ||
1 | 10x |
Těžko říct.
Užívám měsíc a na mě to nijak nefunguje.
Na mne nezafungoval
Asi to není tím produktem, ale moje tělo na něj nereaguje. Můj problém trvá.
Užívání ve formě prášku je pro mě ideální, navíc má dobrou chuť. Za krátkou dobu byl viditelný účinek.
Celkem vysoká cena.
Vyzkoušela jsem spousty léků, přípravků a rad pro zlepšení potíží, ale až po vyzkoušení PROIBS mohu říct, že se můj stav zlepšil. Zatím užívám druhé balení a velká spokojenost.
Efektívna pomoc pri syndróme dráždivého čreva. Liek sa ľahko užíva a pomerne rýchlo účinkuje. Nespozorovala som žiadne vedľajšie účinky, nemá opačný efekt (žiadne zápchy, nafukovanie). Optimalizuje trávenie, keď ho užívam, cítim sa výborne.
mám dráždivý tračník a výrobek mi pomáhá. Užívám ho druhý měsíc. Zatím jsem spokojena
cena je poněkud vyšší
budu ještě užívat další měsíc a uvidím výsledek, jestli mi to alespoň trochu pomůže zlepšít mou nemoc.
Mohu doporučit. Pomohl mi na zažívací problémy.
Produkt jsem si vybrala kvůli dlouhodobějšímu zdravotnímu problému. Jsem v průběhu užívání,ale zatím řešený problém nenastal.
Zatím nemohu o nedostatku mluvit,užívám krátkodobě.
Zatím jsem spokojená,doufám,že se problémy později neobnoví.
Žádné
Na doporučení lékaře jsem vyzkoušel na dráždivý tračník (problémy s průjmy) tento produkt, a od prvního dne užívání se projevily problémy, kdy jsem chodil na wc 20x denně, nutilo to na stolici neustále, což značně komplikovalo běžný život. Ani po týdnu užívání nebylo vidět zlepšení, změna, tudíž jsem přestal užívat a problémy nejsou žádné. V žádném případě nemůžu tento produkt doporučit, byť možná někomu pomohl, vhodný je pro lidi trpící zácpou!
Nedoporučuji tento produkt, nepomáhá, naopak zhoršení stavu a nekomfort běžného života!
Nemám absolutně žádné potíže. Nyní používám ob den a cítím se dobře.
nic
vůbec nepomáhá
koupeny dvě balení, žádná odezva
mám skoro 30 let dráždivý tračník a to je poprvé co existuje něco na tuto chorobu, už jsem koupila 3. balení, není to na trvalé zlepšení ale aspoň něco
pomáhá, kupuji opakovaně
doporučuji
Piju když mě zlobí tračník a musím říct , že opravdu cítím úlevu. Když vím, že moje stravování dostane trochu zabrat piju jako prevenci.
Skvěle funguje! Objednávám další!
Nenašel jsem!
Doporučuji!
Výborně pomáhá na mé vleklé zdravotní problémy zažívacího traktu.
Účinný lék
naozaj pomáha pri IBS môžete ho nosiť zo sebou aj na dovolenky (je balený v jednotlivých dávkach) v sos možnosť zakúpiť mesačné balenie SK ponúka iba 10 ks
jednoducho sa ráno na lačno vypije, na dovolenku si zoberiete presný počet podľa dní, chutí dobre
Prvý liek, ktorý zdá sa že má efekt v kombinácii s psylliom.
velmi dobry vliv na traveni a stav střeva
Problém, který má řešit nevyřeší, ale hodně pomůže. Rozhodně doporučuji.
velmi mě pomáhá