Hlavní obsah stránky
Fermentované potraviny ke každému jídlu - Hayley Barisa Ryczek (2023, brožovaná)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2023, počet stran 192, čeština, brožovaná, zdravá strava a dietyLidé opět objevují výrobu, chuť a přínosy potravin s živými kulturami. Fermentované výrobky od jogurtu přes kysané zelí až po kombuchu si získaly na popularitě.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Lidé opět objevují výrobu, chuť a přínosy potravin s živými kulturami. Fermentované výrobky od jogurtu přes kysané zelí až po kombuchu si získaly na popularitě. A získaly si to naprostým právem. Najdete v nich nejen zdraví obecně prospěšná probiotika, ale také báječně chutnají. Nejspíš tušíte, že byste je jíst měli, ale možná tápete, jak je snadno zařadit do každodenního jídelníčku. Tato kuchařka váš problém vyřeší.
Parametry
Výrobce | Nakladatelství Alpha Book Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2023 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 192 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | brožovaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh kuchařky | zdravá strava a diety Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-88428-18-3 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení