Hlavní obsah stránky
Food Lab: Better Home Cooking Through Science - J. Kenji López-Alt (2015, pevná)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Angličtina, počet stran 960, rok vydání 2015, pevná / vázanáA grand tour of the science of cooking explored through popular American dishes, illustrated in full color. Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to edge when you cut into it? How to make homemade mac and cheese that is as satisfyingly gooey and velvety-smooth as the blue box stuff, but far tastier? How to roast a succulent, moist turkey (forget about brining) and use a foolproof method that works every time? As Serious Eats's culinary nerd-in-residence, J.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
A grand tour of the science of cooking explored through popular American dishes, illustrated in full color. Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to edge when you cut into it?
How to make homemade mac and cheese that is as satisfyingly gooey and velvety-smooth as the blue box stuff, but far tastier? How to roast a succulent, moist turkey (forget about brining) and use a foolproof method that works every time?…
Parametry
Výrobce | Nakladatelství WW Norton & Company Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Cizojazyčné knihy Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | angličtina Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 960 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2015 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vícejazyčná kniha | ne Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení