Hlavní obsah stránky
French Pâtisserie: Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts - École Ferrandi [EN] (2017, pevná)
Nahlásit
Nahlásit chybu
Francouzská, rok vydání 2017, počet stran 656, angličtina, pevná / vázanáFerrandi, the French School of Culinary Arts in Paris - dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper - is the ultimate pastry making reference. From flaky croissants to paper thin mille-feuille, and from the chestnut cream filled Paris Brest to festive yule logs, this comprehensive book leads aspiring pastry chefs through every step from basic techniques to Michelin level desserts.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris - dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper - is the ultimate pastry making reference. From flaky croissants to paper thin mille-feuille, and from the chestnut cream filled Paris Brest to festive yule logs, this comprehensive book leads aspiring pastry chefs through every step from basic techniques to Michelin level desserts.…
Parametry
Výrobce | Flammarion Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh kuchyně | francouzská Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2017 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 656 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | angličtina Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh kuchařky | pečení a moučníky Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-2-08-020318-2 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení