Hlavní obsah stránky
Grilování: Základy správného grilování - Yara Hackstein, Roger Kimpel
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2012, počet stran 304, čeština, brožovanáTato kniha představuje světové „grilovací velmoci“, a to prostřednictvím specialit. Čtenář zde nalezne recepty na vynikající masové i bezmasé pokrmy ze střední a východní Evropy, západního a východního Středomoří, ale také ze Spojených států amerických či z Asie.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Tato kniha představuje světové „grilovací velmoci“, a to prostřednictvím specialit. Čtenář zde nalezne recepty na vynikající masové i bezmasé pokrmy ze střední a východní Evropy, západního a východního Středomoří, ale také ze Spojených států amerických či z Asie. Dozví se mnohé o druzích grilů, zásadách správné přípravy pokrmů a získá řadu tipů pro zdravé grilování. Kniha dříve vyšla také pod názvem Lexikon grilování.
Parametry
Výrobce | REBO Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2012 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 304 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | brožovaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-255-0630-1 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení