Nemá chybu, perfektní
Vestavné odpadkové koše na míru jsou kompatibilní s kuchyňskými systémy Grohe Blue a Grohe RedTyto odpadkové koše jsou vhodné jak pro otevírací, tak výsuvná dvířka kuchyňské linky a jsou určeny k instalaci pod dřez. Podstatnou vlastností je fakt, že zohledňují rozměry chladiče, respektive bojleru kuchyňských systémů Grohe Blue a Grohe Red. Díky vestavným odpadkovým košům zůstane pracovní prostor kolem kuchyňského dřezu zcela nenarušený a nabídne maximální pohodlí pro každodenní život v kuchyni. Koše jsou k dispozici pro kuchyňské linky o šířce 60 nebo 90 cm a ve variantách s jednou, dvěma nebo třemi přihrádkami na recyklaci.
5 | 10x | ||
4 | 1x | ||
3 | 0x | ||
2 | 0x | ||
1 | 2x |
Nemá chybu, perfektní
Skladný, výsuvný - pohodlný pro užívání.
Doporučuji k umístění do prostoru pod dřez.
Splňuje naše požadavky.
Kvalitní.
Produkt splňuje mé očekávání. Funguje tak jak má.
rozměr, odkládací horní plocha, cena, rychlost dodání
mohl by mít trochu vyšší přední vysouvací panel kvůli jednoduššímu chycení pro vysouvání
splnil očekávání do určeného prostoru
Stabilní provedení, příznivá cena. Stejný výrobek nám sloužil 19 let při každodenním používání.
V případě potřeby opět tuto značku!