Mám velké bolesti v tříslech, v kříži,stehen,lýtka-včera na neuro dostala obstřik a nově quajacuran na večer.Možná jsem si ho vzala pozdě až v 22 hod.ale dle letáku měla být ospalost a já místo toho byla rozrušená,rozechvělá, neusnula a ráno teprve jsem děsně ospalá.Jedu se znovu poradit s lékařem-Z.Ch.
Recenze Guajacuran 200 mg
Guajacuran pomáhá snížit psychické a emoční napětí s pocitem úzkosti, má slabé zklidňující účinky a usnadňuje vykašlávání. Ve vyšších dávkách tlumí křeče a napětí kosterního svalstva. Guajacuran se používá u dětí starších 6 let a u dospělých při duševním napětí, úzkosti, trémě, nervozitě, před menstruací a při bolestech hlavy podmíněných duševním napětím a zvýšeným napětím šíjových svalů. Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek používat, protože obsahuje pro vás důležité údaje.
Porovnat ceny od 167 KčHodnocení 92%
5 | 138x | ||
4 | 38x | ||
3 | 5x | ||
2 | 1x | ||
1 | 5x |
Na uvolnění svalové únavy je super. Obtíže se svalovým namožením byly spolu s klidem rychle zvládnuté. Do 6 hodin jsem se mohla hýbat, do 12 hodin jsem měla už jen trochu napětí ve svalech. Je ale potřeba to spojit opravdu s poctivým ulehnutím, aby se ty svaly mohly uvolnit a regenerovat. Pro uvolnění od stresu jsem asi účinek nepozorovala. Mám s ním skvělou zkušenost se slabým kašlem, takové to divné pokašlávání, kterým jsem trpěla roky, tak po tomto léku zmizelo. Je možné, že to mělo psychický důvod a proto mi to pomohlo.
Nedoporučuji užívat úplně na noc. Uvolnění pro plíce mi způsobilo v ležící poloze hodně kašle. Ráno bylo vše v pořádku.
Jak uvedeno výrobcem, doplňková léčba dechových obtíží u astma bronchiale, CHOPN, zánětu průdušek, při respiračních onemocněních, tedy i u 8nfekce virem SARS 2, způsobující onemocnění Covid 19. Mimo jiné zklidňuje mysl a může pomoci i při zklidnění před spánkem, má relaxační účinek na svalstvo, tedy jej lze užít i při blokádě nebo výhřezu meziobratlových plotének, po úraze a operaci páteře ( např. spolu s Aescimax tbl. ) , u těch, co trpí bolestmi zad při sedavém způsobu života,
nežádoucí projevy jsou velmi vzácné a objeví se pouze při předávkování. Vhodné dávkování je 2 tbl. na noc, před spaním . Denní maximální dávka jsou 3-4 tbl.
zklidní a uvolní svalstvo
používám ho již léta. Co mi vadí ,že stále stoupá cena tohoto léku.
Vysoká cena léku.
Stále vynikající lék na uvolnění šíjního svalstva, příp. z toho plynoucí bolestí hlavy od krční páteře. Také psychicky zklidňuje. Možná pomáhá i na vykašlávání, jak se uvádí, ale s tím zkušenost nemám....
Vedlejší účinky u mne žádné,
Dobrý starý osvědčený lék: občas mi ho lékař doporučoval už v mládí, na zklidnění a odstranění trémy před zkouškou nebo veřejným vystoupením... Proto doporučuji,
Spokojená
Okamžitě pomůže
Nemá
Dobrý lék
Opravdu pomáhá, mám problém s krční páteří a po 3dnech se mi opravdu ulevilo nyní po měsíci v pohodě a bez bolesti
Nic
Doporučuji
Ucinny lek
Rychlé uvolnění před stresovou situací
Rychlý účinek .
Žádné
Doporučuji na lehké sklidněni .
Tento lék mi úplně nesedl bylo mi po něm hrozně zle
Výborný na ztuhlou krční páteř
Na bolesti s mírnějším průběhem
Nutno užívat aspoň týden
rychlé , účinné zklidnění mysli a uvolnění tenze v oblasti šíje.
Pomáhá užíváme dlouho
Zřejmě v důsledku dlouholetých potíží s bederní páteří - deformace a téměř vymizení jedné ploténky, trpím občas zřejmě od skřípnutých nervů t.zv. "mravenčením" ve spodní polovině těla kolem páteře. Je to velmi nepříjemné a následně to vyvolá i silnou nervozitu. Guajacuran 200 mg tyto pocity během cca 40 min. zcela potlačí.Někdy je třeba vzít opakovaně po 4 hod. ještě jednu tabletu. V tomto malém množství neovlivňuje pozornost a nevyvolává ospalost.
Neznám
V uvedeném případu zmíněných potíží pomáhá a není třeba užívat nějaká antidepresiva.
Pomáhá na bolest v šíji a částečně odstraňuje i stres.
žádné
Přípravek působí tak, jak je popisován.
pomáhá uvolňovat svalstvo, může mít vliv i na psychiku