Není ztuhlé s odděleným olejem.
Cena
Arašídové máslo je 100% čisté a přírodní oříškové máslo tvořené jen a jen arašídy. Má jemnou konzistenci a lahodnou chuť, ale získá si vás až 30% podílem proteinu, obsahuje také sacharidy, zdravé tuky, vlákninu a vysoké množství vitamínů a minerálů. Je vyrobeno z kvalitních arašídů bez použití chemických přísad. Je vhodné i do diety.
Porovnat ceny od 119 Kč5 | 161x | ||
4 | 22x | ||
3 | 10x | ||
2 | 2x | ||
1 | 4x |
Není ztuhlé s odděleným olejem.
Cena
absolutne mi vyhovovala konzistencia aj chut
Výborné
Jsem s ním velice spokojená. Splňuje co jsem od něj ocekavala
Pro mě 100% výrobek
Top
Luxus
Úplně ideální třeba na chleba po tréninku. Pokud máte rádi arašídové máslo, tohle Vás zaručeně nezklame. Můžu jedině doporučit
Moc spokojena
Na tohle arašídové máslo nedám dopustit. Kupuji už od samého začátku. Hrozně mi chutná a přidávám skoro ke všemu. :)
Nejlepší chut
Spokojenost
Je to láska
Bez další příměsi Výhodná cena Používám denně
Chtěla jsem právě tuto formu balení z fotografie, nižší kyblík. Obdržíte však vyšší nádobu, pochopitelně s užším hrdlem.
Vysoce návykové
Nic
výborná chuť, bez přidaného cukru
nepraktické balení, mám balení ve vysoké plastové nádobě a myslím, že spodní třetina se bude špatně vyndavat.
Složení,, chuť a cena
Výborná chuť i konzistence
Koupím znovu
Super chuť, struktura
Docela chutné
Moc tekuté oproti konkureci (např. Myprotein)
Výborné složení za super cenu. Jiné nekupuji