Lednice Recenze Hisense RB434N4BCB

Recenze Hisense RB434N4BCB

Kombinovaná chladnička Hisense RB434N4BCB je praktickým řešením pro každou domácnost, která hledá spolehlivý a efektivní způsob skladování potravin. Tento model nabízí řadu užitečných funkcí a vlastností, které usnadní každodenní život. Chladnička Hisense RB434N4BCB je volně stojící spotřebič s moderním šedým designem, který se snadno začlení do jakéhokoli kuchyňského interiéru. Díky své výšce…

Registrovaný uživatel18. listopadu 2025

Super velmi tichá

Mám ji krátkou dobu zatím velká spokojenost

stan.kratky24. března 2025

velikost, vzhled, tichý chod, dostačující funkce v nastavení, no frost, eco režim

výrobek odpovídá ceně, hledal jsem tuto kombinaci s menšími rozměry a to tento výrobek naplnil, trh je přesycený velkými spotřebiči.

martin.jencik29. prosince 2024

Hodně místa, tichá

Po zapojení tři dny hučela než se asi nachladila, už jsem myslel, že budu reklamovat, ve spodním šuplíku na ovoce, zeleninu bylo vše zmrzlé při doporučeném nastavení, musel jsem lednici dát až na 8°C, aby nebylo přemrzlé, teď už vše fein.